Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez normális hozzáállás? (lent)
Van olyan GyK-s szabály, ami a marhaságok hirdetését megtiltja?
Pl. az ilyet: " Szerelmes, szerető férfi alig várja, hogy elvegyen."
Sőt, milyen hülye vagyok!
Egy egészséges nő mindenképp szülni akar, hogy beteljesítse a női princípiumot.
Oh, yeah!
"Egy egészséges nő alig várja, hogy leszopjon. "
Azt, akit szeret igen, nem téged.
"Egy egészséges nő mindenképp szülni akar, hogy beteljesítse a női princípiumot. "
Na ez pl ökörség, és a témához sincs köze. Házasságról volt szó, és arról, hogy sok pasi összehugyozza a gatyáját ha elkötelezettség a téma. Nem arról, hogy akar e gyereket vagy sem. Ez két külön dolog.
Amúgy az, ha valaki nem akar, nem vállal, az sem egészségtelen. Teljesen normális dolog.
Hu, hát nem sikerült olvasni a sorok között.
Próbáltam szembeállítani az általánosításotokat másik ugyaníyg sarkos általánosításokkal, mi kiveri a biztosítékot.
Szóval azt mondod, hogy a nők alig várják, hogy leszopják a férfit, akit szeretnek? Nos tettem már fel én is itt ilyen kérdést és rengeteg nő kikérte magának, mert ő olyat fujj, nem csinálna soha.
De a kedvencemet te írtad le: "Amúgy az, ha valaki nem akar, nem vállal, az sem egészségtelen. Teljesen normális dolog."
Ez miért is nem vonatkozik a férfiak házasodási kedvére? Mi miért nem tehetjük meg, hogy nem vállaljuk, ha nem akarjuk, az sem egészségtelen... Teljesen normális dolog?
Megteheted hogy nem vàllalod de akkor ne sunnyogj évekig, hanem tisztàzni kell a nővel a dolgot.
Amúgy ha egy férfi igazàn szerelmes akkor vágyik rà, hogy a nője a létező összes módon hozzà tartozzon, hivalalosan is. A gyerek irànti vàgy teljesen màs dolog.
...teljesen más, hát persze.
Biztos semmi köze ahhoz, hogy az egyik a férfit, a másik a nőt "kötelezné". Semmi, de semmi köze hozzá...
A házasság egymással kapcsolatos felelősségvállalás, elköteleződés. Adott esetben, ha végképp nem működik idővel, még mindig felbontható.
A gyerek vállalása viszont egy 3. ember iránti felelősségvállalás. A vérségi köteléket nem szakíthatod szét. A gyerekét, egy ember akinek van szíve, van lelke, nem hagyja el. Marhára nem ugyanaz a 2 dolog. Ha nem érted mi a különbség, nem tudok rajtad segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!