Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért? Miért nem?
Már több, mint 7 éve vagyok együtt a párommal (31), 2 éve élünk együtt, kettecskén, közös háztartásban. DE! Még mindig nem kérte meg a kezem... Ha pedzegetem a dolgot, akkor mindig majd, majd, majd... ha olyanja van, akkor elintézi annyival, hogy már nem kell sokat várni... ha meg hülyéskedik, akkor azt vágja a fejemhez, hogy már csak 6 év...
Mielőtt összeköltöztünk és azóta is, minden tökéletesen rendben van közöttünk, szeretjük egymást, sok közös programot csinálunk.
Nem értem, hogy mi a fenére vár...??
És nem értem, hogy miért jó ez neki, hogy állandóan nyavalygok... és pontosan tudja/látja rajtam, hogy mennyire szeretném már, ha végre továbblépnénk (nagyon régóta!) és hogy mostanában már a boldogságom sem teljesen felhőtlen, pontosan emiatt...
A környezetemben mindenki megy férjhez, babát vár... és nem értem, hogy én hogy nem érdemeltem még ki 7 és után sem ezt a kis kicsike kerek dolgot, amit annyira szeretnék...
27/L
Ez csak egy lelkemnek jóleső "kibeszélő" írás, ha ír valaki, valami biztatót, azt megköszönöm! :)
Csak tudnám, hogy minek ez a hiszti...?
Ha tök jól elvagytok, minden tökéletesen rendben van köztetek, akkor minek vergődni?
Nőként mondom ezt.
Mi köze a hisztidnek a korához, vagy a korkülönbséghez?
Egyébként meg miért KELL megkérnie a kezed? Miért támasztasz ilyen elvárást felé?
Nem értem miért oltjátok le a kérdezőt.
Egy 27 éves nőtől teljesen normális, hogy lassan családot szeretne, (ami esküvővel és babával jár általában). Nyilván ezt a párja is tudja, és azért már nem 20 évesek, hogy azt mondják "óóó van még időnk". És a 7 együtt töltött év is magáért beszél. Sosem értettem, minek húzni ennyi ideig? Egyszer csak azon kapják magukat az emberek hogy 40 évesek és már csak nehezen jön össze a baba, stb (csak mondtam egy példát).
Ez nem "elvárás", hanem ha együtt vannak és a párja tudja, mit szeretne az asszonyka, akkor vagy lépjen a tettek mezejére, vagy ne húzza tovább a másik fél idejét!
#7:
Ugyan hova kellene sietniük? 27 éves korában nem is ismertem még a gyerekeim anyját :-P
Oké, persze, nyilván a házasság + gyerek "ideje" függ a partner megtalálásának idejétől is :D
De azt azért vegyük figyelembe hogy ők 7 éve együtt vannak.
Én nem oltogatom a kérdezőt, de ezt meg kell beszélni, és egyeztetni kell. Van, akinek a házasság fontos, van, akinek nem. Sőt, még az évek során is változhat erről valakinek a véleménye.
Én ismerek olyan nőt, aki nem akar házasodni, évek óta él már együtt a párjával, közös vállalkozás, már gyerekek is vannak, házasodni nem akar, neki az erre az indoka, hogy sok rossz mintát látott a környezetében és babonásan tart attól, hogy nekik is megromlana a kapcsolatuk házasság után, így jobb. :-)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!