Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány év kapcsolat után ideális az eljegyzés? De akár hónapot is írhattok.
Szerintetek mennyi idő után érett meg egy kapcsolat az eljegyzésre? Szerintem 2-3 év után .
Ha 4-5-6 év után még mindig esze ágában sem lenne megkérni a barátomnak..hát erősen elgondolkoznék a folytatáson. Persze előbb beszélnék vele erről,hogy miért nem látja komolynak a kapcsolatot ehhez stb.
De a másik véglet, amikor valakit pár hónapon belül vagy akár 1 év után kérnek meg.Azt meg annyira elhamarkodottnak tartom.
Szóval szerintem 2-3 év az ideális.
Ti mit gondoltok?Légyszi azt is írjátok le,hogy milyen neműek vagytok és hány évesek. Mert nyilván ha valaki 14 évesen jön össze a barátjával, akkor 2 év után elég furán venné ki magát az eljegyzés.Szóval kicsit kor függvénye is
Sokan utaltatok rá.
Mentális, anyagi és kapcsolati kérdés!
Kérdező! Parkapcsolatban semmire nem fogsz menni a matekkal!
Irtam pár magánéleti, szexuális kérdésben ezt.
Nincs időfüggvény! Lehetnek irrealitásnak tűnő dolgok, de törvényszerüségek nincsenek!
Kis számokkal és nagy számokkal is mellé nyulhatsz!
Az életed végén majd számadást adhatsz jól döntöttél e, szerencsés voltál e.
54 évesek vagyunk. 84-85 szilveszterén ismerkedtünk meg. Március közepén eljegyeztem. Szeptember végén eskövö volt.
Ebben a 31 évben volt minden. Kanálcsörgés, materiális és magánéleti problémák ...
De nem rohantunk zokogva anyukához, meg a váloperes biróhoz!
Tettünk azért hogy a kapcsolat helyreálljon. Ami egyre erősebb lett.
Mert ugye ami nem ől meg az megerősit.
54/F
Életszakasz, pènzügyo helyzet függő is. Inkább jegyezzen el 5 èv utàn, ha csak a 6. évünkben tudunk hátasodni, mint 2 év után és 4 évig még vàrunk utàna. Ha fiatalon jönnek össze akkor is èrthető 4-5-6 után. Vagy ha nem tudtak még együtt èlni különböző okok miatt.
Engem jobban zavarna, ha eljegyzés után 3-4 évet kéne jegyben járnunk az esküvőig, számomra ez a komolytalan. Inkább kérjen meg annyival később, de akkor legyen is meh kb mikor házasodunk, kezdjük el szervezni.
De mindenki a saját tempójában csinalja a dolgokat. Ha mindkét fèlnek jó, és kommunikálnak a terveikről mindegy hány éven belül törtènnek ezek. Az megint màs, ha a nőt csak hitegetik, esetleg egy eljegyzéssel fogjàk br a száját.
6. és 10. válaszolóval értek egyet.
Ez sok mindentől függ, nem csak az évektől.
Mi is még fiatalabbon jöttünk össze, hiába már 5 éve vagyunk együtt. Tudok és fogok várni, mert biztosak vagyunk egymásban, de nem elég csak az, hogy boldogok vagyunk, meg kell előbb teremteni a saját kis életünkhöz szükséges alapot, aztán majd tervezhetünk.
Mindenkinek màs. De aki 2-3 év utàn se érzi amit ilyenkor kellene, akkor 5-10 év utàn sem fogja. Egymàs idejét pedig nem jó rabolni.
Én kb 1 évet mondanék de akàr előbb is lehet érezni hogy egymàsnak lettetek e teremtve. Nálunk így volt. 1 hónapja voltunk együtt mikor megkért a férjem. 1,5 év utàn hàzasodtunk. 6 éve vagyunk együtt. Nem csinálnànk màsképp csak mert valaki szerint elhamarkodott. Nekünk így volt jó ès kész. 30/N, 27/F
Ismerek 8 év utàn hàzasodott embert aki rà 1 évre màr vàlt is. Marhàra nem ezen múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!