Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Általában nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Általában nektek miért olyan fontos hogy már huszonévesen el legyetek jegyezve?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 06:15
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
76%

én pont azt tapasztaltam, hogy a huszonéves lányok még nem érettek meg komoly kapcsolatra.

te miből szűrted le az ellenkezőjét?

2016. febr. 28. 07:48
 2/33 anonim ***** válasza:
68%
Mert mindenkinek van egy olyan barátnője, aki már el van jegyezve, meg volt esküvő és akkor énis-énis mert ha nem akkor engem biztosan nem szeretnek annyira mint a barátnőmet, nem baj, hogyha 2 év után meg majd a válással szenvednek, mert korai volt az egész, csak a rózsaszín ködtől nem láttak.
2016. febr. 28. 08:04
 3/33 anonim ***** válasza:
88%
Mert talán nem 40 évesen akarnak szülni.
2016. febr. 28. 08:17
 4/33 anonim ***** válasza:
87%
Szerintem a húszas évek közepétől válik ez nagyon fontossá, ahogy érzik, hogy nemsokára jön a harminc. Azért fontos, mert nem akarnak éveket elpazarolni valakire, aki később közli, hogy se gyereket se esküvőt nem akar. Szerintem ebben nincs semmi rossz, bár rengetegen savazzák itt azokat a lányokat, akik a "miért nem jegyez már el" kérdéseket teszik fel. 2-3 év után azért nagyjából tisztában kell lennie egy férfinek, hogy akar-e valamit a nőtől, vagy nem az igazi, és ha nem akkor nem szép dolog húzni az idejét. 30 fölött már nehéz a lányoknak "új életet kezdeni". Van még pár évük és máris kifutottak az időből, és se gyerek se semmi.. Szóval ennyi.. 27N
2016. febr. 28. 08:36
 5/33 anonim ***** válasza:
90%
3as es 4es jol mondja
2016. febr. 28. 08:41
 6/33 anonim ***** válasza:
92%
igen. a lányok biológiai órája gyorsabban ketyeg...
2016. febr. 28. 08:41
 7/33 rrrrrreennnnn ***** válasza:
83%

Mièrt, szerinted mikor kellene az eljegyzés? (hangsùlyozom, olyanokròl van szô, akik nem 2 hônapja vannak együtt, kapcsolatuk ideàlis). 40 évesen? Aztàn 50 èvesen hàzassàg, majd 60 évtől jöhetnek a gyerekek?

Nyilvàn fontos egy nőnek, hogy ne àldozza az idejét olyanra, akivel a jövővel kapcsolatos tervei nem egyeznek.

2016. febr. 28. 08:47
 8/33 anonim ***** válasza:
53%

Oké, nagyrészt egyetértek az előttem szólókkal, de egy eljegyzés mire biztosíték a mai világban? Az csak egy gyűrű, egy jelkép, ami sokaknak nem jelent semmit, max muszájból teszik meg.

Van olyan ismerősöm, akinek a barátnője erőltette az eljegyzést, szintén a "barátnőim már házasok" szituáció miatt. Volt is eljegyzés, eltelt pár év, esküvő sehol, gyerek sehol, kapcsolat vége.

Manapság vígan el lehet éldegélni eljegyzés vagy házasság nélkül is. Régen azért komolyabban vették az emberek ezeket, ma ezeknek az eseményeknek egy része már csak parasztvakítás, hogy ki lehessen rakni féjszbúkra.

29F

2016. febr. 28. 08:50
 9/33 anonim ***** válasza:
25%
Ki lehet írni a Facebookra életeseménynek. Két napig hatalmas vagányság van utána. Igazából a gyerek megszületik eljegyzés vagy házasság nélkül is. Ha házasságba született akkor meg el lehet válni. Egyébként meg nem jellemző huszonévesen szülni. Vannak néhányan, de inkább harminc fölött a gyakori, az eljegyzésnek is ott van valahol az értelme.a
2016. febr. 28. 09:38
 10/33 anonim ***** válasza:
91%
4-es vagyok. Jó én a normális emberekből indultam ki, akinek azért fontos az eljegyzés, hogy kitehesse a facebookon, ott már nagy gondok vannak. Egy normális kapcsolatban, normális embereknél ilyen nem igazán jön szóba. Egy férfi meg ha csak azért jegyzi el a csajt, hogy befogja a száját szintén nagyon elegáns..
2016. febr. 28. 09:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!