Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Általában nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Általában nektek miért olyan fontos hogy már huszonévesen el legyetek jegyezve?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 06:15
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
89%

"igen. a lányok biológiai órája gyorsabban ketyeg..."

A férfiak meg rövidebb ideig élnek.

Az egy dolog, hogy 50 évesen is tud gyereket csinálni, de fel is kell nevelni, és nagypapa már tuti nem lesz belőle.

Szóval a pasiknak is ugyanúgy igyekezni kell, ha valódi apák akarnak lenni, nem csak szaporítók.

2016. febr. 28. 21:31
 22/33 anonim ***** válasza:
76%

Igazából nem maga a gyűrű a fontos, vagy hogy ki legyen rakva Facebook-on vagy hasonló.

Nekem ez egy olyan jelzés a férfi részéről, hogy valóban komolyan gondolja velem ezt az egészet és engem tart annak a nőnek, akivel le akarja élni az életét.

2016. febr. 29. 08:52
 23/33 anonim ***** válasza:
87%

A többség valamikor gyereket szeretne szülni. Különben kifut az idődből nőként. Ha huszonévesen még nem tudod tervezni, akkor később gondok lehetnek, vagy egyszercsak ott vagy 30valahány évesen és már "túl öreg vagy", félsz a genetikai kockázatoktól, ..., .... Minden 5. magyar pár küzd a gyerekvállalással (nem jön össze nekik), aminek az egyik oka, hogy egyre idősebben vállalunk gyerekeket és bizony egyre több egészségügyi probléma fejlődik ki addigra. Nekem 24 évesen volt egy műtétem, amit úgy elcsesztek, hogy most 27 évesen nem ajánlott már gyereket vállalnom. Én 24 éves koromig tudtam volna lebabázni és 27 évesen a szervezetem már nem alkalmas rá.

Tudom, extrém eset.

Alakulhatott volna másként, de én a saját kis életemmel kifutottam a lehetőségekből. 21 évesen ismertem meg a férjem, 24 évesen jegyeztek el, 26 évesen volt az esküvőm és sosem fogok gyereket szülni. Lett volna rá lehetőségem, de ennyi volt, már nincs.

2016. febr. 29. 08:58
 24/33 anonim ***** válasza:
51%
A nők 20as éveikben néznek ki a legjobban, ekkor vannak a legjobb formájukban, joggal gondolják úgy, hogy ha ekkor nem sikerül találniuk valakit, aki mindent elsöprő szerelemmel szereti őket és komolyan tudja gondolni, hogy holtomiglan-holtodiglan, akkor erre egyre kevesebb esélyük lesz később.
2016. febr. 29. 09:14
 25/33 anonim ***** válasza:
91%

Normális embereknél nem konkrétan a gyűrű vagy az eljegyzés a fontos. Az eljegyzésnek semmi értelme, ha nem szándékoznak összeházasodni, csak kvázi dísznek van a gyűrű, vagy mert a barátnőknek is van. A lánykérés/eljegyzés csak egy szándéknyilatkozat a férfi részéről miszerint: igen, te vagy az a nő akivel hivatalosan, a törvény előtt is felvállalom a kapcsolatot, akivel férj és feleségként le akarom élni az életem.

Én soha nem terveztem, hogy 30 éves koromig, vagy még tovább ugrálok egyik kapcsolatból a másikba ha kell ha nem...addig kerestem párt, amíg meg nem találtam azt akivel minden klappol. Ennyi. Soha nem volt célom ágyból ágyba ugrálni. Csak épp nem volt olyan könnyű megtalálni azt aki nekem kellett.

24 éves korom elején jártam, amikor a férjemmel összejöttünk, és még 25 voltam amikor összeházasodtunk. Szóval a 20-as éveim nagyobb részét már vele töltöttem, és a kapcsolatunk nagyobb része is jegyesség volt, mivel nagyon hamar megkért. Viszont összességében 1,5 év után házasodtunk.

És nem, nem azért, mert a barátnőimet eljegyezték vagy házasodtak. Már mind betöltöttük a 30-at, de csak én vagyok házas. A többieknek párjuk sincs évek óta. És nem is azért, hogy kitegyük a facebookra. Már az esküvőnket szerveztük amikor profilt csináltunk, hogy könnyebb legyen a kapcsolattartás a baráti körrel. Kicsit vicces lett volna akkor külön kitenni, mikor már rég jegyben jártunk addigra.

Én egyszerűen az a típus vagyok akinek a házasság fontos és kész. Nekem az együttélés kevés. Én nem csak barátnő akartam lenni. Úgy voltam vele, hogy az én igazim szintén házasságban akar élni, és aki nem, az nem való hozzám. Azzal nem egyeznek a terveink, nem illünk össze. Pont.

Már miért pont nekem kellene lemondani az ilyen irányú igényeimről? Csak mert én vagyok a nő a kapcsolatban? Hát nem. Nem tettem meg, soha nem is tettem volna, de nem is volt rá szükség. Gyerek nálunk sem lesz, de házasságon kívül amúgy sem szültem volna. N/30

2016. márc. 1. 17:24
 26/33 anonim ***** válasza:
60%

Nekem nem az a fontos, hogy el legyek jegyezve. 25 éves vagyok, záros határidőn belül tervben a baba. Viszont nálam fontos, hogy a baba házasságba szülessen, hogy anya és apa férj és feleség legyen.

Mivel szeretnék 1-2 éven belül szülni, fontos volt a házasság. 6 hónapot jártunk csak jegyben.

Fontos volt, hogy megkérje a kezem és össze akarjon ő is házasodni, mert nekem ez fontos volt, amit már a 2-3. randin megbeszéltünk. Örülök, hogy tiszteletben tartotta a kérésem, fontos vagyok ennyire a számára. Tudom, hogy neki nem lett volna létfontosságú a házasság, bár ellene sem volt sosem.

2016. márc. 2. 22:53
 27/33 anonim ***** válasza:
76%
Hú de sok fontos került a válaszomba, nem olvastam át, mielőtt elküldtem, nem baj. :)
2016. márc. 2. 22:54
 28/33 anonim ***** válasza:
37%

Nekem egyáltalán nem fontos, hogy valaha is el legyek jegyezve. Nem tervezek takarító-mosogató üzemmódba váltani :)

üdv

Melinda 28

2016. márc. 5. 11:17
 29/33 anonim ***** válasza:
88%

Eljegyzés, hàzassàg nem egyenlő a takarító- mosogató móddal. Normàlis kapcsolatban, hàzassàgban ahol a felek dolgoznak, megoszlik a hàzimunka is.

Miért kedves utolsó, te most nem mosogatsz? Nem takarítasz? Mocsokban élsz vagy a mamahotelben ahol anyuka kiszolgàl?

2016. márc. 5. 13:29
 30/33 anonim ***** válasza:
90%

Valamelyik nap szemet szúrt ez a kérdés, kellően fel is háborodtam rajta, de nem volt időm válaszolni.Most viszont van.

Nekem személy szerint nőként hányingerem van egyes emberek véleményétől itt gyakorin. Adott a szitu, egy pár együtt van 2-3 éve.Huszonévesek. A nő szeretné már,hogyha legalább jegyesek lennének és közel jövőben össze is házasodnának. Ide kiírja,hogy rákérdezzen -e a pasinál, hogy mik a tervei. Erre kb mindenki lehurrogja,hogy maradjon csak csöndben, majd a férfi lép,hogyha akar. De könyörgöm, ez hol korrekt??? Nem azt mondom,hogy erőltesse rá a pasira a házasságot. Hanem,hogy legalább kérdezzen rá,hogy hogyan tervezi a jövőt. Mert sok nő évekig a párja mellett van, titkon reménykedik már az eljegyzésben, de rákérdezni nem mer..Aztán csodálkozik,hogyha később kibukik,hogy a pasi amúgy sose fogja elvenni..Aztán ott áll a nő 30 évesen egyedül, mert éveket elfecsérelt egy komolytalan pasira.

Szóval szerintem igenis tisztázni kéne legalább 1 év után,hogy ki mit vár ettől a kapcsolattól. Mert így korrekt.Ha az egyik fél nem akar házasodni, de a másik igen, akkor az a kapcsolat vége szerintem. Itt nem lehet kompromisszut kötni..mert annak az lenne a vége,hogy az egyik fél akarata ellenére is megszegi az elveit.

Amúgy teljesen jogosnak tartom a nők részéről,hogy szeretnének idővel családot.Erre huszonévesen van a legjobb idő.Ekkora már befejezi az ember a tanulmányait, függetlenedik, jó esetben megtalálja a társát. Sokaknál itt jön következő lépésként a házasság majd a gyerek. Teljesen jogos , nem értem miért kell ezen felháborodni a kérdezőnek is, hogy hát hogy merészelik a nők, hogy ilyen terveik vannak..Ha nem tetszik akkor lehet általános iskolás/gimis lányokkal ismerkedni. Náluk még biztosan nincs tervben eljegyzés.Vagy olyan nőt kell keresni, aki nem szeretne házasodni.

De a legtöbb nő igenis vágyik arra,hogy szintet lépjen a kapcsolatuk egy idő után.

2016. márc. 8. 15:42
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!