Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok! Általában nektek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Általában nektek miért olyan fontos hogy már huszonévesen el legyetek jegyezve?

Figyelt kérdés

2016. febr. 28. 06:15
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
85%
Én meg azokról beszélek akik manapság a leggyarabban eljegyezgetik egymást húsz év körül. Ők olyanok amilyenek, nem jellemzem őket. Gimnáziumban is volt már eljegyzett olsztálytársam. Szerintem azóta sem vették feleségül. De néhány napig így róla beszélt a többi lány.
2016. febr. 28. 09:45
 12/33 anonim ***** válasza:
79%
Én ógy látom hogy a 25+os nőknek és nem lányoknak fontos az ejegyzés és az esküvő. Tudja mit szeetne és reménykedik benne, hogy a párja is így van. NO meg nm 35-40 évesen szeretne anyuka lenni.
2016. febr. 28. 10:41
 13/33 anonim ***** válasza:
93%

Másokról nem tudok nyilatkozni. Nekem azért fontos, hogy a 30-as éveim előtt családot tudjak alapítani. Nekem nem az eljegyzés, hanem a házasság és a gyermek a fontos. Úgy érzem, ha meg van a társam, akkor nem kell még keresgélni. Hanem együtt küzdjünk meg az élet nehézségeivel és együtt úgy érzem erősebbek vagyunk. Támogatjuk, tiszteljük egymást és közösen küzdünk a céljainkért. Mellesleg ez hatalmas előny érzelmileg és anyagilag is egyaránt azokkal szemben, akik mondjuk hibájukon kívül elpazarolják a fiatal éveiket egy elköteleződésre képtelen férfira.

27 N

2016. febr. 28. 10:42
 14/33 anonim ***** válasza:
79%
Mert 30 fölött már a gyerek következne, ketyeg az óra lassan, már erre szeretne inkább tervezni az ember. Ehhez persze kell egy stabil társ, akinek szándéka van arra, hogy a másik mellett marad (persze a gyűrű sem garancia). Ezt pedig nem pár hónappal hamarabb érdemes kinyilvánítani, hanem minimum 1-2 évvel előtte jelezni, hogy legyen idő tervezni is. És akkor ott vagyunk, hogy olyan 27-28 éves az ember, ami visszafelé gondolkodva már nem is annyira fiatal.
2016. febr. 28. 12:21
 15/33 anonim ***** válasza:
21%
Mert a barátnőik után akarnak menni. Divatmajmok sokan :D
2016. febr. 28. 15:00
 16/33 A kérdező kommentje:
Szerintem ez nem feltétlen csak a gyerekvállalásról szól. A köztudatban úgy van, hogy egy nő a 20-as éveiben a "legkelendőbb" úgymond és ha kifut ebből a korból, akkor elvileg rosszabb esélyekkel indul a párválasztásban, mondhatni, hogy kevésbé van esélye "jó partit" találni magának. Egyébként én ezzel abszolút nem értek egyet. Ti mit gondoltok erről lányok?
2016. febr. 28. 18:29
 17/33 anonim ***** válasza:
91%
Errefelé az az álláspont, hogy normális huszonéves nő foglalt, aki nem, az valamiben selejt. 30 fölött már csak a szánni való elviselhetetlenek maradnak, akik kétségbeesetten kapaszkodnának bármelyik férfiba. Szóval 30 felé közeledve az egyedülálló nőket egyre inkább leírják (teljesen ismeretlenül persze).
2016. febr. 28. 18:40
 18/33 A kérdező kommentje:
A másik dolog meg szerintem a státusz ami miatt sok nő minél előbb férjhez akar menni. Valljuk be, mindenkinek fontos hogy legyen egyfajta biztonság az életében, tartozzon valahová, méginkább függetlenüljön a szülőktől, stb. Viszont szerintem az esetek 80%-ában emögött csupa hazugság és álszenteskedés van. A hatalmas szerelmi vallomások, meg hogy "vele élném le az életem", ezek mindig hazugságok. Persze a társadalomban az ilyen hazugság teljesen elfogadott, sőt mondhatni hogy szinte kötelező, hiszen minden ember hazudik. A hazugság szerves részét képezi mindennapi életnek. Ha mindkét fél partner ebben a hazugságban, akkor az akár egy működő házasság is lehet akár 5-6 évig vagy akár tovább is.
2016. febr. 28. 18:50
 19/33 anonim ***** válasza:
83%
Igazad is van kedves kérdező, akkor mindenki 30 éves koráig csak úgy lébecoljon az életben, egyik kapcsolatból a másikba, majd lesz valami alapon. Bulizzunk, igyunk, 35 évesen meg azt vesszük észre, hogy hoppá már nem jön a gyerek, mert kifutottunk az időből, ennek aztán tényleg sokkal több értelme van, mint normális időben családot alapítani..
2016. febr. 28. 20:03
 20/33 anonim ***** válasza:
90%
Egyébként pedig nem kell minden lányt eljegyezni, csak akit tényleg szeretsz, és akivel szeretnéd leélni az életed, hidd el, hogy van ilyen. Akivel nem akarod és csak nyaggat, hogy jegyezz már el, azzal szakítani kell, hagyni hogy ő is megtalálja az igazit, és neked is tovább kell keresned, azt akit szeretnél elvenni. Ennek ez a normális módja, nem pedig csak k*rópajtáskodni 30 éves korunkig. A mai férfiak nem akarnak felnőni és felelősséget vállalni. Nem akarnak családot alapítani. Egyszerűbb lehülyézni a nőket, akik vágynak erre. Félelmetes komolyan. Régen egy férfi ha komolyan gondolta egy nővel eszébe sem jutott, hogy ne vegye el, most meg még a nő érezze rosszul magát, ha a harmincas éveire már szeretné..:) Komolyan nonszensz..
2016. febr. 28. 20:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!