Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Miért olyan fontos az összes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fontos az összes nőnek az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Magamat sem értem. lassan 4 éve vagyok együtt a párommal, és belegebedek, hogy én mikor kapok egy gyűrűt. mindenhol próbálok neki arra utalni, hogy én nagyon szeretnék már eljegyzést.Ő veszi a lapot, mondja is, hogy ha majd eljön az ideje akkor megkéri úgy is a kezem, ne sürgessen. De egyszerűen én annyira vágyom rá, hogy minden gondolatom e körül forog.:)

2014. dec. 16. 22:42
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
69%
a gesztus a lényeg, hogy jelét adja annak, hogy nem vár már jobbra. minden nő szeretné ezt, nem kell utána azonnal házasodni is.
2014. dec. 16. 22:45
 2/29 anonim ***** válasza:
69%
Mert senki nem tesz semmit szívesen, ha kényszerítve érzi magát rá. Képzeld el mennyire utálhatja, mikor kitalálja, hogy a hétvégén megkéri a kezedet, erre te pénteken megint nyaggatni kezded vele.
2014. dec. 16. 22:49
 3/29 anonim ***** válasza:
63%

Ezzel,hogy nyaggatod,megölöd a varázst..az eljegyzés akkor "üt" ha a lehető legváratlanabbul éri a partnert,nem?

Szeretne meglepetést okozni(ha valóban szeretne eljegyezni)de így nem tud.Javaslom élvezd ami most van,pontosabban a MOST-ot élvezd.

Az elsővel egyet értek.

2014. dec. 16. 22:59
 4/29 anonim ***** válasza:
80%

Nekem egyáltalán nem fontos. Szóval nem az összes nőnek...

Egyszerűen nem izgat a téma.

2014. dec. 16. 23:11
 5/29 anonim ***** válasza:
36%
Talán mert akkor elhiszi, hogy nem csak megbas-ni akarod, hanem VALAMI MÁST is érzel?
2014. dec. 16. 23:13
 6/29 anonim ***** válasza:
90%

Ez már megint általánosítás. Engem például kicsit se izgat, nem akarok házasodni.

Amúgy ha már négy éve együtt vagytok, akkor nem utalgatni kéne, hanem kerek perec megbeszélni, hogyan gondoljátok a továbbiakat.

2014. dec. 16. 23:15
 7/29 anonim ***** válasza:
76%

Nekem azért volt fontos, mert együtt éltünk, és úgy éreztem, hogy rengeteg energiát fordítok a kapcsolatunkba, többet, mint sok más lány, és mégis ugyanúgy referálnak rájuk, mint rám, hogy "a csajom". A társadalom szemében egyenlőek vagyunk.

Mindent megteszek érte, de akkor már nem csak a barátnője szeretnék lenni. Elvárom az emberektől, hogy határozottan döntsék el, mit akarnak tőlem. Ez alól ő sem kivétel.

2014. dec. 16. 23:24
 8/29 anonim ***** válasza:
31%
"Nem csak a barátnője szeretnék lenni" Ez olyan hülyeség... attól hogy feleségének nevez még semmivel nem lesz semmi sem másabb...
2014. dec. 16. 23:34
 9/29 anonim ***** válasza:
36%
nekem nem fontos.
2014. dec. 16. 23:38
 10/29 anonim ***** válasza:
67%
Szóval TE belegebedsz, és ebből logikusan következik, hogy az összes nőnek fontos?
2014. dec. 17. 01:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!