Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan fontos az összes nőnek az eljegyzés?
Ezzel,hogy nyaggatod,megölöd a varázst..az eljegyzés akkor "üt" ha a lehető legváratlanabbul éri a partnert,nem?
Szeretne meglepetést okozni(ha valóban szeretne eljegyezni)de így nem tud.Javaslom élvezd ami most van,pontosabban a MOST-ot élvezd.
Az elsővel egyet értek.
Nekem egyáltalán nem fontos. Szóval nem az összes nőnek...
Egyszerűen nem izgat a téma.
Ez már megint általánosítás. Engem például kicsit se izgat, nem akarok házasodni.
Amúgy ha már négy éve együtt vagytok, akkor nem utalgatni kéne, hanem kerek perec megbeszélni, hogyan gondoljátok a továbbiakat.
Nekem azért volt fontos, mert együtt éltünk, és úgy éreztem, hogy rengeteg energiát fordítok a kapcsolatunkba, többet, mint sok más lány, és mégis ugyanúgy referálnak rájuk, mint rám, hogy "a csajom". A társadalom szemében egyenlőek vagyunk.
Mindent megteszek érte, de akkor már nem csak a barátnője szeretnék lenni. Elvárom az emberektől, hogy határozottan döntsék el, mit akarnak tőlem. Ez alól ő sem kivétel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!