Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a romantikusabb eljegyzés? A. , Egy mikulásra adott csokinaptár egyik napi csokijának helyére tenni a gyűrűt? B. , Egy szombati nagy sétálgatás Miskolc-Tapolcán?
Én azt értékelném, ha megbeszélnénk, hogy összeházasodjunk-e. Nem lenne sem virág sem gyertya sem étterem vagy más hatásvadászat, hanem egy átlagos napon leülnénk és átbeszélnénk, hogy mi legyen, mikor legyen esküvő, felvegyem-e a nevét, mit tartalmaz a hazassági szerződés, hogyan intézzük a pénzügyeket, mi lesz a felesbe vett asztallal, ha elválunk, mi lesz a karrieremmel, melyik gyerek melyik évben szülessen és hogy hívják, mennyi pénzt tegyünk félre arra, hogy rákos vagy nyomorék gyerekünk is lehet, hogyan gondoskodunk az idős szüleinkről, illetve egymásról ha betegek leszünk, hajlandó lesz-e segíteni meghalni ha nagyon beteg leszek és fájdalmaim lesznek.
Meg hogy ugye lehet kutyánk, menhelyről hozott, mert kiskorom óta ezt várom.
Stb
11-es ez rohadt hervasztó lánykérés lenne, hogy arról beszélgettek, hogy mi lesz ha Down-kóros gyereketek születik...
Normál kapcsolatban ezek már rég meg vannak tárgyalva, mire lánykérésre kerül a sor. Legalábbis mi már ezeket mind megbeszéltük...
De amúgy a házasság egy munkaszerződés csak annál is keményebb, kvázi egy örökre szóló másodállás. Munkaszerződést sem fogadunk el a feltételek ismerete nélkül, csak mert szép papírra nyomtatták.
Engem tökre bánt, hogy a párom előtt ki sem lehet ejteni a házasság szót sem pedig a jövőről beszélni, pedig mar a közös házat csináljuk.
Félek hogy egyszer odaállít vmi romantikus lánykéréssel. Pedig én csomó dolgot tisztázni szeretnék, de ez őt nem érdekli.
szerintem inkább valami személyes legyen.
nekem nagyon elcsépeltnek tűnik,amikor egy random étteremben megkéri a pasi a lány kezét.vagy karácsonykor.ezek annyira közhelyek.
nekem az lenne a fontos,hogy személyes legyen, a kapcsolatunkra utaljon. pl első randi helyszíne vagy évforduló.
vagy ha mondjuk ez az adventi csokinaptár nálatok hagyomány,hogy minden évben kap tőled, akkor még ez is oké. de csak úgy random,hogy nincs hozzá semmi élmény úgy nem tartom olyan jó ötletnek.
persze, nem ezen múlik a sikeres házasság. de elvileg 1 lánykérés van az ember életében,adjuk már meg a módját.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!