Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Nálatok hogy történt az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy történt az eljegyzés?

Figyelt kérdés
Szeretnék ötleteket kérni azoktól,akik nemrégiben jegyezték el párjukat vagy jegyezték el őket. Pontosabban kíváncsi lennék arra,hogy egy családi eljegyzéskor milyen ajándékot adnak az "anyósnak" és "apósnak",mivel én valahol olvastam,hogy Virágcsokor az örömanyának és az örömlánynak. Bármilyen ötlet és tapasztalat jól jönne. Egyébként én karikagyűrűvel jegyzem el ezzel is azt mutatva,hogy komoly a szándékom.Ez nem gond? Köszönöm a válaszokat!

2016. máj. 16. 19:54
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
örömlány :D ugye tudod, hogy az más. Amúgy nekünk nem volt családi eljegyzés. Megkérte a kezem egy romantikus pillanatban aztán skype-on elmondtuk a családnak. :)
2016. máj. 16. 20:06
 2/5 anonim ***** válasza:
81%

Elmentünk a Bükkbe túrázni. Esett az eső, szóval nem volt sok ember, de egyébként jó idő volt (értsd nem túl hideg), szép volt minden. Egy erdei tónál kérte meg a kezem, gyönyörű volt :) Egyébként ez konkrétan tegnap esett meg :D

Ezt követően felhívtuk a szülőket, hogy megvan a dolog, én az enyémekkel még egy két hónapig kb nem is találkozom, szóval személyesen nem is lehetett volna. Ajándékot nem adunk, minek? Majd magán az esküvőn kapnak virágot és koccintunk. Lesz egy eljegyzési parti, de az csoda lesz, ha nem robbantja fel a világot a sok feszültségtől, szóval nem hiszem, hogy nagy ajándékozgatásra lehet számítani. Főleg, hogy a két család akkor találkozik először.

Ha már eleve külön hangsúlyozni kell egy ilyen cselekedetnél, hogy komoly a szándékod, az önmagában elég nagy baj szerintem, de a karikagyűrű önmagában egy gyakran használt eszköz a lánykérésre, ez nem probléma.

2016. máj. 16. 20:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Épp készültünk a velencei tóhoz egy hétvégére. Kettesben voltunk csak, pakoltuk a cuccainkat. Mielőtt elindultunk, Letérdelt és megkért. Eljegyzési bulit nem tartottunk, feleslegesnek éreztük. Ebéd a csalàddal baràtokkal az esküvő utàn volt csak. Így akartuk.
2016. máj. 17. 03:12
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem tartottunk eljegyzési ünnepséget, csak bejelentettük a családnak, hogy összeházasodunk. Nekünk nem volt fontos az ilyesmi, inkább tartottuk az esküvő utáni vacsit egy klassz helyen.
2016. máj. 18. 22:18
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem is nem fontos a nagy családi összejövetel. A lényeg Ti vagytok. Szerintem ezt ketten intézzétek, hidd el volt részem mind a kettőbe. Maradjon a meghitt kettecske. A többi nem számit....esküvőkor pótoljátok a familiát az a nagyobb esemény.....
2016. aug. 16. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!