Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mai "menő" fiatalság?
Egyik lány eldicsekedett reggel a közösségi oldalán hogy hétvégén eljegyezte a barátja. Hogy tisztán lássatok a lány 16 éves a fiú 18 éves. És fejtegették többen a kép és bejegyzés alatt a dolgokat sokan hogy ez korai azért. Főleg 3 hónap "járás" után.
Na de az igazán meglepő az volt mikor kiderült hogy a 18 éves fiú-srác-gyerek a ZSEBPÉNZÉBŐL vette az eljegyzési gyűrűt. Itt tart a mai fiatalság hogy játsszák a felnőttet? Legalább ha ilyen gesztusa van akkor abból a pénzből vegye amiért megdolgozott.
Ezen ne akadj fent.
Engem is megkértek 15 évesen, öt hét járás után.
Na nem az a srác lett a férjem.
A kamaszkor bonyolult időszak.
Nem kell felháborodni, meg "bezzegelni", attól még, hogy a saját tizenéveid alatt nem hallottál ilyenről, még létezhetett.
#3: "6-18 évesen még nem egy életre köttetnek a kapcsolatok" - Akkor ne jegyezze el. Hanem majd mikor már 2-3 éve együtt vannak. És hozzáteszem nekem nem fáj, csak nevetségesek.
#4: Nem tudom hogy jött ez ide. Az sem kéne, de a kettő nem összefüggő téma.
#5: "nem értem miért fáj neked, hogy a zsebpénzéből gyűrűt vett a szerelmének. Ez azt jelenti, hogy komolyan szerelmes a lányba, és ahelyett, hogy bulikra meg piákra, drogokra költötte volna erre gyűjtött."
Látom egymástól veszitek át ezt a "neked fáj" szöveget.
És amúgy a fiú egy gazdag családból való, iszik attól függetlenül. Viszont arra nem volt képes mint mások képesek hogy nyáron lemenjen dolgozni vagy hétvégeként. Tudod szerintem, és sokak szerint a saját magad által megdolgozott pénzből venni valamit öröm. Nem apucitól kérve, aztán gyűrűre. ...Nem?!
#9: "Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés"
ELJEGYZÉSRŐL van szó, a tiniben nincs eljegyzés kategória (ha esetleg nem tűnt volna fel).
Persze, nekem is megmosolyogtató így harminc éves fejjel. Na de komolyan, a kamaszkor az ilyen, eljátsszák a felnőttet, próbálgatják a szárnyaikat. Most éppen divatos ez az eljegyzősdni. Már bocs, de sokkal jobb, mint a rengeteg buta és káros szokás és trend. (Gondoljunk a jackass-játékokra vagy egymás berángtására a drogba, alkoholba, cigibe.)
Szóval ja, felnőtt fejjel nevetséges, másrészt ezek itten gyerekek. Soha rosszabbat ne játsszanak, mint hogy szerelmesek és eljegyezkednek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!