Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Mai "menő" fiatalság?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mai "menő" fiatalság?

Figyelt kérdés

Egyik lány eldicsekedett reggel a közösségi oldalán hogy hétvégén eljegyezte a barátja. Hogy tisztán lássatok a lány 16 éves a fiú 18 éves. És fejtegették többen a kép és bejegyzés alatt a dolgokat sokan hogy ez korai azért. Főleg 3 hónap "járás" után.

Na de az igazán meglepő az volt mikor kiderült hogy a 18 éves fiú-srác-gyerek a ZSEBPÉNZÉBŐL vette az eljegyzési gyűrűt. Itt tart a mai fiatalság hogy játsszák a felnőttet? Legalább ha ilyen gesztusa van akkor abból a pénzből vegye amiért megdolgozott.

2016. ápr. 25. 11:35
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
84%

"ELJEGYZÉSRŐL van szó, a tiniben nincs eljegyzés kategória (ha esetleg nem tűnt volna fel)."

Ó, vajon miért?

Ha az óvodás Béluka eljegyzi Jucikát, akkor is ide rakod a kérdést? :)

2016. ápr. 25. 12:47
 12/22 anonim ***** válasza:
90%

"Viszont arra nem volt képes mint mások képesek hogy nyáron lemenjen dolgozni vagy hétvégeként."

Azért mert téged nem tudnak a szüleid támogatni, és rákényszerülsz, hogy nyáron/hétvégén dolgozz, nem mindenki van ebben a helyzetben.

Én se zavarnám el a 16 éves lányom melózni (nyilván, ha Ő szeretne menni nem akadályoznám), mert úgy gondolom, hogy most még fiatal csak a tanulásra legyen gondja. Gürizik majd egy életen át, most éljen inkább.

Gondolom a srác nem gyémánt gyűrűt vett a barátnőjének, hanem egy pár ezer forintos gyűrűt, ami kifért a zsebpénzéből. A zsebpénzt meg arra költi amire szeretné.

Nagy valószínűséggel nem lesz ebből esküvő, nem együtt fognak megöregedni, de most szerelmesek, álmodoznak..nem hiszem, hogy ezzel bárkinek ártanának.

2016. ápr. 25. 12:59
 13/22 anonim ***** válasza:
85%
Ez most nevetséges, de csak mert még nem látjuk a végkifejletet. Egy ismerősömet 14 évesen ismerte meg a férje, 16 volt, amikor eljegyezték. Nem azonnal házasodtak persze, de összeházasodtak, most töltik a 40et, szép család. Ők utólag megkeresték több ismerősüket, hogy "naugye". :D Tudom, nem ez az általános. De szerintem ez nem akkora probléma, hogy itt kéne rajta dödögni.
2016. ápr. 25. 13:59
 14/22 anonim ***** válasza:
64%

Kérdező bámulatosan átüt a sértődöttséged és az irigységed a válaszaidon keresztül. :D Gondolom a szóban forgó pár egy ismerőse lehetsz, osztálytárs vagy hasonló. Az is 90%, hogy neked azért szúrja a szemed, mert neked a) nem futja diák fizetésből sem gyűrűre, b) neked nincs ilyen komoly kapcsolatod c) tetszik a pár egyik tagja d) szimplán most jöttél rá, hogy az élet igazságtalan és nem oszt egyforma lehetőségeket mindenkinek, úgyhogy ez most fájó pont számodra. Vagy e) ami mindjárt jön a habzó szájú kommentedben.

Ezért kérdeztem, hogy ez minek van a felnőtt topicban. Attól még, hogy eljegyzés, ezek egy kamasz gyerek belső vívódásai, a felnőttek pont lesz.rják kik jegyzik el egymást és miből. Ahogy láthatod a válaszokból is...

2016. ápr. 25. 13:59
 15/22 anonim ***** válasza:
93%
Lehet azért az eljegyzés, hogy a szülők engedjék az együtt alvást ;)
2016. ápr. 25. 14:05
 16/22 anonim ***** válasza:
74%
A mai fiataloknál divat az eljegyezősdi. Szerintem gáz. De igazából ők sem gondolják komolyan. Más gond is van szerintem a mai tinikkel.
2016. ápr. 25. 14:32
 17/22 anonim ***** válasza:
81%

Miért baj az, hogy kifejezi, hogy mennyire szereti a csajt? Az eljegyzés felnőtteknél is annak a jele, hogy szeretlek és komolyan tervezek veled.

Nyilván, kamaszoknál ez nem holtodiglant jelent, hanem mondjuk az egyetemig, amíg fel nem nőnek - de láttunk már olyan sztorit, hogy kamasz szerelem örökké tartott, tehát nem kizárt a dolog, csak ritka.

Nekem is volt barátnőm, aki gyűrűt kapott 15 évesen. Ő is büszkén mutogatta, noha tudta, hogy ez nem igazi eljegyzés, amolyan "ígéret-gyűrű" volt, hogyha kitartanak egymás mellett hosszú távon, akkor előbb-utóbb szeretné majd elvenni.

Szerintem aranyos, még felnőtt fejjel is így gondolom. Komolytalan, de aranyos.

2016. ápr. 25. 14:45
 18/22 anonim ***** válasza:
69%
ha megtehetik a szülei, hogy ennyi pénzzel támogatják az miért baj? én is támogatnám a gyerekemet ha lenne és megtehetném.
2016. ápr. 25. 14:49
 19/22 Shaddark ***** válasza:
34%

Szerintem kezdj valami a benned felgyülemlett haraggal és keserűséggel.

Mondjuk pl. felhasználhatod motivációként arra hogy változtass azon ami ezt az el nem fogadást generálja benned és ezzel te is nyersz rengeteget.

Érd el hogy annyira elégedett légy magaddal és a kemény munkával elért eredményeiddel, sorsoddal hogy csak mosolyogsz ha ilyet látsz.

2016. ápr. 25. 15:21
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
"majd felcsinálja és otthagyja, ismerek ilyeneket is" X'DD kész meghaltam :D
2016. ápr. 25. 15:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!