Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kedves Hölgyek! Nektek tetszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tyler913 kérdése:

Kedves Hölgyek! Nektek tetszene egy ilyen gyűrű?

Figyelt kérdés

Itt van egy fotó róla:

[link]

Olyan gyűrűt szeretnék a páromnak,amely:

- többköves

- nem túl vékony,törékeny jellegű

- lehetőleg zafírral készül,gyémánt kísérőkövekkel.

Ez ragadta meg legjobban a figyelmem,de 4,3 g,ezért félek,hogy túl széles, bumszli lesz. Sajnos,nincs módom személyesen megnézni,marad a rendelés. Úgyhogy gondoltam,közvélemény-kutatok egy kicsit. Tetszene nektek egy ilyen? Vagy tudtok esetleg más olyat javasolni,ami a fenti feltételeknek megfelel?

2016. ápr. 12. 12:44
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik.
2016. ápr. 12. 12:48
 2/35 anonim ***** válasza:

Nekem speciel nem. Túl sok.

De azt te és a párod tudhatod, hogy ti milyet szerettek.

2016. ápr. 12. 12:54
 3/35 anonim ***** válasza:
51%
Nem rossz, nekem csak annyi bajom lenne vele, hogy kék a kő. Inkább színtelen követ válassz szerintem. Főleg, ha a barátnőd figyel arra, hogy összeillő színeket, ékszereket, ruhákat viseljen. Ha például ő az a fajta lány, aki X színű övhöz azonos színű órát, cipőt és táskát párosít, akkor biztos nem fog örülni egy kék köves gyűrűnek :)
2016. ápr. 12. 12:56
 4/35 anonim ***** válasza:
Szép, de nekem ezek a típusok kényelmetlenek. De nem nekem kell hordani, hanem a te párodnak. :-)
2016. ápr. 12. 13:01
 5/35 anonim ***** válasza:
Nekem a zafírral nincs bajom, de túl "csicsás" az én ízlésemnek.
2016. ápr. 12. 13:04
 6/35 anonim ***** válasza:
0%
ennyi kényes nőt egy helyen
2016. ápr. 12. 13:19
 7/35 anonim ***** válasza:

Nekem tetszik.

24L

2016. ápr. 12. 13:28
 8/35 anonim ***** válasza:
Nekem kicsit sok; en az egyszerubb stilust szeretem. De attol fugg, h a parodnak milyen a stilusa. Ha o a kirivobb dolgokat kedveli inkabb, akkor neki biztosan tetszeni fog. Egyebkent ez a gyuru meg az izleses kategoria :)
2016. ápr. 12. 13:40
 9/35 A kérdező kommentje:

Nem is reméltem,hogy ilyen gyorsan ennyi választ kapok! Köszönöm mindenkinek,de jöhetnek még válaszok.

A kommentekre reagálva: Tudom,hogy a gyűrűválasztás ízlés kérdése,de mivel meglepetés lesz,nem kérdezhetem meg a páromat,tetszik-e neki. Viszont én férfiszemmel lehet,másképp látom a dolgokat,ezért kérdezlek benneteket.

Azért gondolkodtam zafír kőben,mert a párom kedvenc színe a sötétkék,és nagyon illik is hozzá ez a szín,rengetegszer hord ilyen színű ruhát.

A másik: tudom,hogy nem tetszenek neki a hagyományos,szolitergyűrűk (tehát egy kő és kész). Ezért gondolkodtam olyan stílusban,ami kicsit más.

2016. ápr. 12. 14:31
 10/35 anonim ***** válasza:

Hord a barátnőd gyűrűket? Mert pl. ha igen, azokból ki tudsz indulni, milyenek tetszhetnek neki.

Nekem pl. azok a kényelmesek a köves gyűrűkből is, amik síkban maradnak, és nem olyan a kialakítása, hogy beakadjon valamibe.

2016. ápr. 12. 14:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!