Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kedves Hölgyek! Nektek tetszene egy ilyen gyűrű?
Itt van egy fotó róla:
Olyan gyűrűt szeretnék a páromnak,amely:
- többköves
- nem túl vékony,törékeny jellegű
- lehetőleg zafírral készül,gyémánt kísérőkövekkel.
Ez ragadta meg legjobban a figyelmem,de 4,3 g,ezért félek,hogy túl széles, bumszli lesz. Sajnos,nincs módom személyesen megnézni,marad a rendelés. Úgyhogy gondoltam,közvélemény-kutatok egy kicsit. Tetszene nektek egy ilyen? Vagy tudtok esetleg más olyat javasolni,ami a fenti feltételeknek megfelel?
Nekem speciel nem. Túl sok.
De azt te és a párod tudhatod, hogy ti milyet szerettek.
Nem is reméltem,hogy ilyen gyorsan ennyi választ kapok! Köszönöm mindenkinek,de jöhetnek még válaszok.
A kommentekre reagálva: Tudom,hogy a gyűrűválasztás ízlés kérdése,de mivel meglepetés lesz,nem kérdezhetem meg a páromat,tetszik-e neki. Viszont én férfiszemmel lehet,másképp látom a dolgokat,ezért kérdezlek benneteket.
Azért gondolkodtam zafír kőben,mert a párom kedvenc színe a sötétkék,és nagyon illik is hozzá ez a szín,rengetegszer hord ilyen színű ruhát.
A másik: tudom,hogy nem tetszenek neki a hagyományos,szolitergyűrűk (tehát egy kő és kész). Ezért gondolkodtam olyan stílusban,ami kicsit más.
Hord a barátnőd gyűrűket? Mert pl. ha igen, azokból ki tudsz indulni, milyenek tetszhetnek neki.
Nekem pl. azok a kényelmesek a köves gyűrűkből is, amik síkban maradnak, és nem olyan a kialakítása, hogy beakadjon valamibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!