Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek tetszene ez az eljegyzési gyűrű?
Figyelt kérdés
Erre gondoltam, természetesen fehéraranyból és valamilyen drágakővel. 100-120 e Ft körüli összegre gondoltam. Ennyiből ki tudnám hozni?
2013. aug. 21. 11:51
4/28 anonim válasza:
Szép!
Bár, ha ennyi drágakövet szeretnél rá az elég húzós lesz. :)
A barátnőd mennyire van kibékülve, hogy egy gyűrűből kiáll a kő?
Az egyik ismerősöm hasonló gyűrűt kapott, neki beleakadt mindenbe és át kellett alakítani a gyűrűt, hogy a kő beljebb legyen.
Lényeg a lényeg, nem kötözködni szeretnék, szép!
5/28 anonim válasza:
Klasszikus, szép :) Én egyetlen gyűrű párti vagyok, karika gyűrűnk van, egy pár. De ha vágynék külön lánykérő gyűrűre, ez tetszene :)
6/28 zabmester válasza:
Nem az én stílusom, de amúgy nagyon szép. Csak hozzám nem illene.
7/28 anonim válasza:
Kísérő gyűrűnek jó, de ez nem eljegyzési gyűrű. Ahhoz két karikagyűrű kell!
8/28 anonim válasza:
Hát ez gyönyörű!!! Nekem nagyon tetszik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!