Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, nektek tetszene ez az eljegyzési gyűrű?
Erre gondoltam, természetesen fehéraranyból és valamilyen drágakővel. 100-120 e Ft körüli összegre gondoltam. Ennyiből ki tudnám hozni?
Nagyon tetszik! Nekem színes kővel lenne az igazi, a picik pedig maradhatnak színtelenek, de ez csak az én vágyam. Így is gyönyörű.
Amiatt ne aggódj, hogy a kiálló kő zavarhatja, van akit igen, van akit nem. Ha a barátnőd egyébként is hord ilyen jellegű, nagyobb gyűrűket, akkor biztosan nem fogja zavarni.
Köszönöm szépen, örülök, hogy a többségnek tetszik, megerősítettetek. :)
Tudom, hogy sokba fog kerülni, de sajnos úgy látom, hogy egy ilyen kaliberű gyűrűt nem lehet kihozni kis pénzből, max ha ezüst. De azzal meg nem lenne képem odaállítani....
Én rühellem az aranyat, és a drágaköveket, és kupán vágnálak ha 100felett költenél egy lánykérő gyűrűre.
Ha ezzel a "vacak ezüsttel" kérnéd meg a kezem úgy ugranék a nyakadban, és boldogabb lennék, mint.. de ugye ízlések és pofonok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!