Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Hölgyek, nektek tetszene ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hölgyek, nektek tetszene ez az eljegyzési gyűrű?

Figyelt kérdés

[link]

Erre gondoltam, természetesen fehéraranyból és valamilyen drágakővel. 100-120 e Ft körüli összegre gondoltam. Ennyiből ki tudnám hozni?

2013. aug. 21. 11:51
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon tetszik. De azért igazi drágakőből sem mindegy, hogy milyen, mert van olyan azok közül is, ami meghaladja a 100ezret, bőven.
2013. aug. 21. 15:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Brilliánsból egy ilyen gyűrű (csiszolástól és tisztaságtól függően) kb. 400.000-Ft-tól indul! Egy ekkora méretű brill ha még nem is a legfehérebb és legtisztább, legalább 300.000 ft! De jobban megnézbe még alábecsültem, de nagyon! Ez már legalább egy - 1,2 CT-s brill!!
2013. aug. 21. 15:07
 23/28 anonim ***** válasza:
Sztem szép:-) Az árral kapcsolatban nem tudok nyilatkozni. Érdemes kisebb boltba csináltatni, ott sztem olcsòbb mint pl. egy plàzában!
2013. aug. 21. 15:20
 24/28 anonim ***** válasza:

Nagyon tetszik! Nekem színes kővel lenne az igazi, a picik pedig maradhatnak színtelenek, de ez csak az én vágyam. Így is gyönyörű.

Amiatt ne aggódj, hogy a kiálló kő zavarhatja, van akit igen, van akit nem. Ha a barátnőd egyébként is hord ilyen jellegű, nagyobb gyűrűket, akkor biztosan nem fogja zavarni.

2013. aug. 21. 15:34
 25/28 anonim ***** válasza:
ez valami csodás *-*
2013. aug. 21. 16:05
 26/28 anonim ***** válasza:
Nekem tetszene. Hogy mennyiből tudnád kihozni az a kőtől függ, de szerintem maga a fehérarany sem lesz olcsó ha ilyen vastagságú gyűrűt szeretnél venni.
2013. aug. 21. 19:29
 27/28 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen, örülök, hogy a többségnek tetszik, megerősítettetek. :)

Tudom, hogy sokba fog kerülni, de sajnos úgy látom, hogy egy ilyen kaliberű gyűrűt nem lehet kihozni kis pénzből, max ha ezüst. De azzal meg nem lenne képem odaállítani....

2013. aug. 21. 19:32
 28/28 anonim ***** válasza:

Én rühellem az aranyat, és a drágaköveket, és kupán vágnálak ha 100felett költenél egy lánykérő gyűrűre.

Ha ezzel a "vacak ezüsttel" kérnéd meg a kezem úgy ugranék a nyakadban, és boldogabb lennék, mint.. de ugye ízlések és pofonok.

2013. aug. 22. 10:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!