Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű, gáz ennyiért?
Sziasztok ! Az lenne a kérdésem,hogy szerintetek mennyire gáz vagy spurság eljegyzési gyűrűt venni 7000forintért ? 20.000ért még vennék bőven,de sajnos abból amit linkelek lejjebb fehér aranyból 30.000ft. Az igazi és nyomós ok,hogy az ezüst nagyon szépen mutatna valamint ,inkább ezüstös ,mint aranyos:)
Várom a véleményeket,köszönöm .
Gáz ha ilyenekkel foglalkoztok.
Barátnőm 2000 ft-os gyűrűnek is örülne :D
Nézd, ha le vagy égve nem muszáj ám mátkagyűrűt venned. Megkéred a kezét szépen, romantikusan, aztán elmentek együtt karikagyűrűt venni és kész. Ha mindenképp szeretnél neki ékszert venni, nézz szét a Vaterán, igaz, azok általában használt ékszerek, de szoktak fent lenni olcsón aranygyűrűk.
Ha az ezüstöt szereti, nem gond, de én pl. nem örültem volna egy ezüst gyűrűnek. Nem az ára miatt, hanem mert nekem is van ezüst gyűrűm, és gyorsan kopik, megfeketedik, stb. Persze lehet rátenni ródiumot, de az is lekopik, menni kell megint az ékszerészhez, stb.
csak engem érint :) ő nem tud róla .
köszönöm a gyors választ,én is így gondoltam,reméltem a megerősítést:D
A kérdésből nekem az jön le, hogy te is gáznak tartod a 7.000 Ft-os ezüst gyűrűt.
Ha 20.000 Ft-ot kiadnál gyűrűre, akkor szerintem kérd meg a kezét 3 hónappal később és vedd meg 30.000 Ft-ért.
Végül is elvileg csak egyszer van eljegyzés egy életben.
Tudom, anyagiasan hangzik, meg mit szól bele más, de ha a barátnődet megkérdezik, hogy huuu, és milyen gyűrű?
Az mondja... ezüst fuuu de gáz
Az mondja ... fehér arany ooo az mindjárt más.
Mindenki meg fogja kérdezni.
Én jobban örülnék a fehér aranynak, büszkélkedhetnék egy kicsit és végül is csak 10.000 Ft-al kerül többe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!