Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem tetszik! Szerintem szép! Elegáns, de mégsem giccses. Persze attól függ, hogy a párodnak milyen az ízlése, mert én az egyszerűbb kis köves gyűrűket szeretem. 100-120 e Ft nekem kicsit drágának tűnik, de ha belefér a keretbe rajtad múlik. Amúgy meg szerintem a gesztus a lényeg. Nekem sem vett a párom drága gyűrűt, mert nem is hagytam volna neki. :)
2013. aug. 21. 12:01
12/28 anonim válasza:
Szép az biztos :-) ... de én ha a helyedben lennék élből karikagyűrűt vennék párban .
2013. aug. 21. 12:03
13/28 anonim válasza:
Szép,de remélem nem az én párom vagy,mert nekem pl ezek nem lennének jók,mert utálom ha beakad mindenbe,jobban szeretem a sima aranyat, és nem is szeretném ha 100-120ezret költene egy gyűrűre.
2013. aug. 21. 12:07
14/28 A kérdező kommentje:
Erre az akadós dologra nem is gondoltam, köszönöm.
Nem beszélgettünk még arról, hogy milyet is szeretne, mert szeretném ha ez teljesen meglepetés lenne.
Szereti az ékszereket, kifejezetten a nagyobb, bevállalósabb darabokat. Emlékszem, egy barátnője mutatta az eljegyzési gyűrűjét, ami egy kis vékony, 1 db pici köves gyűrű volt. Akkor nekem mondta, hogy ez olyan kis semmilyen, mintha nem is lenne semmi sem az ujján. Ebből gondoltam, hogy neki valami nagyobb kellene.
Köszönöm szépen az eddigi hozzászólásokat.
2013. aug. 21. 12:13
15/28 anonim válasza:
ÓÓÓ, hát akkor ez telitalálat lesz!
Ezüstöt hord, fehér aranyat vagy aranyat?
2013. aug. 21. 12:18
16/28 anonim válasza:
én azonnal igent mondanék ha ezt raknád elém :D
bár nem ő az álomgyűrűm,de közel van hozzá
2013. aug. 21. 12:18
17/28 anonim válasza:
:D Pedig a vékony pici gyűrűk sokkal elegánsabbak. Mondjuk ízlések és pofonok. Én nem szeretem a nagyon hivalkodó darabokat. Akkor valószínű ez a gyűrű tetszene neki, amit küldtél, mert ezen nagyobb a kő is.
2013. aug. 21. 12:19
18/28 anonim válasza:
Szerintem ez a klasszikus, igazi eljegyzési gyűrű, baromi szép de nekem nem kéne. Túl nagy a kő. De ha barátnődnek a nagyobb darabok tetszenek, akkor ez valóban teli találat lesz! Nemrégiben eljegyzett barátnőm is hasonlót kapott, gyémántal, kis swarowski kövekkel. Gondolhatod hogy nem 2 fillér volt.. talán ha 2 hetente felveszi.. félti. Ezért nem ajánlatos százezreket költeni rá.
2013. aug. 21. 12:53
19/28 anonim válasza:
Nagyon gyönyörű! Nagyon tetszik! :)
Szerintem drágakővel azaz gyémántból ennyiből biztos nem jön ki.
Cirkóniával bőven.
A gyémánt ekkora kővel középen+ az apró kövek szerintem minimum 2-300 ezer.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!