Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű A barátnőm nagy vágya eljegyzésre egy gyémántos arany gyűrű, szereti a fekete színt. Ez egy fekete gyémántos arany gyűrű, szerintem totálisan illene hozzá! Vélemények?
Véleményem? Hát elég nagy igényei vannak. Most megmondja, hogy gyémánt gyűrű később miket fog követelni. Sokaknak még az egyszerű karika gyűrűre sincs pénzük.
Én nem szeretem a feketét olyan halál közeli.
Szerintem szép gyűrű.
Kedves első válaszoló nem hiszem, hogy látatlanban meg tudod ítélni milyen a leendő ara. Nem az volt a kérdés kit kell sajnálni.
Nekem spec nem tetszik.
Remélem jól keresel, mert ha a gyűrű ennyi, vajon mennyi lesz a lagzi+nászút meg az egész élet?!
Nem ennyibe fog kerülni!
80.000 Ft körül lesz az ára, nem 500.000 Ft, mint ennek átszámítva. A kő szerényebb lesz.
Pl: ebben a gyűrűben is egy briliáns stílusú fekete gyémánt van, fehér arany.
Azonban amire gondoltam, kicsit "izmosabb" sárga arany, szóval leginkább az első képre fog hasonlítani.
Nekem nagyon tetszik. Klasszikus, de mégis extrém.
Az ezüst/fehér arany az én ízlésem szerint jobban megy a fekete kőhöz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!