Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eljegyzési gyűrű A barátnőm nagy vágya eljegyzésre egy gyémántos arany gyűrű, szereti a fekete színt. Ez egy fekete gyémántos arany gyűrű, szerintem totálisan illene hozzá! Vélemények?
Az első válaszolók :D
Az árát én is szeretném!
Nem úgy történt, hogy kijelentette, hogy gyémántos aranygyűrűt követel.
Nem szeretném ezüst gyűrűvel megkérni, mert ezüstjei már vannak és gyorsan amortizálódnak, fakulnak, feketednek.
Egy köves gyűrűt szeretnék, azért "sárga" aranyból, mert a karikagyűrűk is olyan színűek lesznek és így összhangban lesz a kettő.
A cirkón, egyéb kővel sem lenne baja, de ha valakinél gyémánt gyűrűt lát elálmélkodik, h gyémántos.
Ez amolyan meglepetés is lenne, hogy most Ő is kap egy hűűha gyémántos gyűrűt.
Nem adnék érte százezreket, mert mindkettőnk szerint felesleges, de ennyit nem sajnálok érte.
Végül is tartós, szép és egyszer van eljegyzés egy életben, nem?
(szereti a feketét és ez még különlegesebbé teszi a gyűrűt, illik hozzá)
Ha fél millát fizetnél érte, engem az se zavarna... Egyeseknek az irigykedés jobban megy, mint az, hogy tegyenek valamit érdemben.
Amúgy nekem tetszik, de fehérarannyal valóban mutatósabb lenne.
Igen, a fehérarannyal kissé nekem is jobban tetszik.
Még hezitálok, szeretném, ha a karikagyűrűhöz passzolna.
Esetleg erre tippek?
(Bár ebben a témában kicsit konzervatívak vagyunk, a "sárga" arany nálunk tradíció)
Annyira nem rohanunk az eljegyzéssel ezért volt időm erre félretenni, gondolkodni, hogy mi tetszene neki.
Az évek során az apró jelekből következtettem rá,hogy ez megfelelő lenne. Nem követelőzik és nem akarja magát feleségül vetetni. :)
a második linken szereplő tényleg egy kicsit diszkrétebb és az ára sem horror.
személy szerint nem irigylek senkitől semmit, de egy túl díszes, csicsás gyűr már inkább közönséges mint elegáns.
a fehérarany fiatalosabb és jobban is megy a fekete gyémánthoz. ha ez a nagy álma a leendő menyasszonyodnak, akkor biztos örülni fog :)
sok boldogságot!
Köszönöm, a karikagyűrűt együtt választjuk ki.
(feltéve, hogy igent mond)
16-os az arany foglalatos link csicsás?
Vagy a kiálló kő miatt gondolod?
Végül is megoldható lenne, hogy mindkét gyűrű fehér és sárga aranyból legyen.
(Amúgy 32 éves vagyok, a barátnőm 30 és már szeretnék gyermeket tőle. Ezért is látom elérkezettnek az eljegyzést és az esküvőt, 7 éve együtt élünk)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!