Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Eljegyzési gyűrű A barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Eljegyzési gyűrű A barátnőm nagy vágya eljegyzésre egy gyémántos arany gyűrű, szereti a fekete színt. Ez egy fekete gyémántos arany gyűrű, szerintem totálisan illene hozzá! Vélemények?

Figyelt kérdés
[link]

2013. júl. 6. 19:57
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is fehér arannyal szebb és nem muszáj ragaszkodni a sárga arany karikagyűrűhöz sem, kombinálva is szép meg a fehér magában. A karikába is lehet icipici követ tenni (sok helyen láttam a férfi gyűrűben fekete gyémántot) és akkor össze is hoz minden gyűrűt egymással. Remélem igent mond :)
2013. júl. 7. 08:03
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gyémántgyűrű alatt a klasszikus gyémántot értette a barátnőd, még ha szereti is a fekete színt más dolgokban. Ezen senki nem fogja látni, hogy gyémánt, mert kevesen tudják, hogy egyáltalán létezik ilyen színben.
2013. júl. 7. 14:11
 23/30 anonim ***** válasza:
100%
Az én véleményem az, hogy én is szeretem a fekete színt, de az eljegyzési gyűrűmön - legyen az akármilyen kő is - nem azt szeretném látni, hanem inkább a hagyományosat. Tehát ha a karikagyűrű terén konzervatív az ízlésetek, nem tudom mennyire fog a barátnődnek ez az extrém gyűrű tetszeni... Persze te ismered, de azért fontold meg a dolgot, mert a feketével mellé is nyúlhatsz akár...
2013. júl. 7. 22:36
 24/30 anonim válasza:
Szerintem, ha szerinted ez a gyűrű teljesen illik hozzá,akkor vedd meg Hajrá! De ügyelj arra is hogy a gyűrű megvétele után maradjon pénzed netalán egy közös jövőt felépíteni vele (lakás,esküvő stb.)
2013. júl. 10. 14:42
 25/30 A kérdező kommentje:

Köszi!

Már írtam, h nem lesz 500k, mint a képen, de azért ügyelek majd arra is, h maradjon betevőre.

:DDDDDDDDDDDDDD

2013. júl. 11. 21:52
 26/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik számomra ronda!De ízlések és pofonok...
2013. júl. 13. 11:47
 27/30 A kérdező kommentje:

Utolsó!

Linkelj egy szépet!

Hát igen, van akinek nem tetszik, elfogadom.

Elgondolkodtató, amit előtte írtak a gyász színéről.

:(

Én szerettem volna egy "egyedi" gyűrűt a szerelmemnek.

Azt hiszem, sajnos leteszek a fekete gyémántról, pedig első gondolatnak nagyon jó ötletnek tűnt...

Tudom, hogy én ismerem a barátnőmet és az ízlését, azonban itt mindenki őszintén leírta a véleményét és sokat okultam belőlük.

Végső döntésem

[link]

lett.

Köszönöm a válaszokat!

2013. júl. 14. 00:39
 28/30 anonim ***** válasza:

26/27 vagyok!

Nekem az ilyenek tetszenek:

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

2013. júl. 14. 09:45
 29/30 anonim ***** válasza:
Nekem nem nagyon tetszik az arany és a fekete együtt, de ha a barátnődnek ez az ízlése, akkor nála valószínűleg telitalálat lesz. Én jobban kedvelném a fehéraranyat vagy ezüstöt :)
2013. júl. 22. 23:07
 30/30 anonim válasza:
Bár már valószínűleg nem aktuális a kérdés, szerintem gyönyörű ez az arany gyűrű a fekete gyémánttal. :) És ezt úgy mondom, hogy nekem nem az ilyen stílus és színvilág jön be, de ez nagyon ki lett találva. :) Ezt nem szabadna elrontani fehérarannyal.
2014. jan. 11. 08:08
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!