Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez ragadta meg legjobban a figyelmem,de 4,3 g,ezért félek,hogy túl széles, bumszli lesz. Sajnos,nincs módom személyesen megnézni,marad a rendelés. Úgyhogy gondoltam,közvélemény-kutatok egy kicsit. Tetszene nektek egy ilyen? Vagy tudtok esetleg más olyat javasolni,ami a fenti feltételeknek megfelel?
Nekem tetszik alapvetően maga a gyűrű, bár én a sárga aranyat preferálom magamon. Az kifejezetten tetszik, hogy nem ez az egyköves princesz stílus, nekem az, ami nem igazán tetszik. Ez különlegesebb. Meg a zafír helyett vmi mást tennék magamnak (talán vmi kevésbé markáns színű követ), de gondolom, nálatok megvan az oka, hogy miért pont zafír, és ez miért ennyire fontos.
2016. ápr. 12. 15:30
16/35 A kérdező kommentje:
Sajnos nem nagyon hord (most még) gyűrűt,ezért nincs mihez viszonyítanom :(
13-as válaszoló: persze,szebbek,de ezek a gyűrűk 500.000,-Ft fölötti kategóriák ránézésre is. Nekem sajnos most nem telik ilyen drága ékszerre.
Nekem nem tetszik sajnos. Túl sok. Inkább amit később linkeltél abból a második. Illetve amit 13-as linkelt. Persze lehet hogy a barátnődnek tetszene. Ízlések és pofonok...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!