Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kedves Hölgyek! Nektek tetszen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tyler913 kérdése:

Kedves Hölgyek! Nektek tetszene egy ilyen gyűrű?

Figyelt kérdés

Itt van egy fotó róla:

[link]

Olyan gyűrűt szeretnék a páromnak,amely:

- többköves

- nem túl vékony,törékeny jellegű

- lehetőleg zafírral készül,gyémánt kísérőkövekkel.

Ez ragadta meg legjobban a figyelmem,de 4,3 g,ezért félek,hogy túl széles, bumszli lesz. Sajnos,nincs módom személyesen megnézni,marad a rendelés. Úgyhogy gondoltam,közvélemény-kutatok egy kicsit. Tetszene nektek egy ilyen? Vagy tudtok esetleg más olyat javasolni,ami a fenti feltételeknek megfelel?

2016. ápr. 12. 12:44
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Nagyon szép :)
2016. ápr. 12. 14:42
 12/35 anonim ***** válasza:
En jobban szeretem a letisztult, egyszeru formakat, lehetoleg feherarany attetszo gyemanttal. Egyebkent nem rossz, de ez telleg izeles kerdese:-))
2016. ápr. 12. 14:52
 13/35 anonim ***** válasza:

A zafír és a gyémánt jó ötlet, de ez a gyűrű nekem túl sok. Valahogy eléggé otromba.

Ezek több kövesek, de szerintem szebbek.

[link]

[link]

[link] (ilyen van nekem)

2016. ápr. 12. 15:24
 14/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon szép.

De a #13-as válaszban lévők is szépek.

2016. ápr. 12. 15:26
 15/35 anonim ***** válasza:
Nekem tetszik alapvetően maga a gyűrű, bár én a sárga aranyat preferálom magamon. Az kifejezetten tetszik, hogy nem ez az egyköves princesz stílus, nekem az, ami nem igazán tetszik. Ez különlegesebb. Meg a zafír helyett vmi mást tennék magamnak (talán vmi kevésbé markáns színű követ), de gondolom, nálatok megvan az oka, hogy miért pont zafír, és ez miért ennyire fontos.
2016. ápr. 12. 15:30
 16/35 A kérdező kommentje:

Sajnos nem nagyon hord (most még) gyűrűt,ezért nincs mihez viszonyítanom :(

13-as válaszoló: persze,szebbek,de ezek a gyűrűk 500.000,-Ft fölötti kategóriák ránézésre is. Nekem sajnos most nem telik ilyen drága ékszerre.

Még ezek vannak versenyben eddig:

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. ápr. 12. 15:37
 17/35 A kérdező kommentje:

Hoppá,az utolsónál kétszer ugyanazt másoltam be. Pedig ez lett volna:

[link]

2016. ápr. 12. 15:39
 18/35 anonim ***** válasza:

Nálam ez lenne a nyerő: [link]

Illetve a legelső, amit a kérdésben írtál.

2016. ápr. 12. 15:47
 19/35 anonim ***** válasza:
Nekem nem tetszik sajnos. Túl sok. Inkább amit később linkeltél abból a második. Illetve amit 13-as linkelt. Persze lehet hogy a barátnődnek tetszene. Ízlések és pofonok...
2016. ápr. 12. 16:04
 20/35 anonim ***** válasza:

[link]

Nálam ez a befutó. Mindenhez jó, örök darab, ezt 80 évesen is éppúgy viselheti, mint 25 évesen.

2016. ápr. 12. 16:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!