Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a romantikusabb eljegyzés? A. , Egy mikulásra adott csokinaptár egyik napi csokijának helyére tenni a gyűrűt? B. , Egy szombati nagy sétálgatás Miskolc-Tapolcán?
Egyik sem.Egy hangulatos és ízléses étterem inkább.
Adventi naptárakat gyerekeknek készítik, a séta meg olyan, hogy attól függ milyen idő van.Feltételezem Miskolc-Tapolcán szeretnéd megkérni a kezét,a naptár miatt sejtem, hogy télen?Nos, fagyoskodni senki nem szeret.Bár nagyon szép Miskolc-Tapolca, de ha ott is laktok, ne ott kérd meg a kezét.Menjetek el valahova pár napra, és lehetőleg ott, hamár ragaszkodsz a sétához, akkor nyár este tedd.
Inkább a személyes.
Nekem az "klasszikus, filmes" éttermi baromi unalmas és fantáziátlan lenne.
A csokinaptár ötletes, de nem túl romantikus.
Én mindenképp meglepetést szerveznék, de kültéri helyszínen, romantikus hangulatot teremtve.
A gyertyatartót nem értem, tetszik a szöveg, de hogy jön az eljegyzéshez?
Mikulásra???
Nem tudnál valami normálisabb napot kitalálni?Mondjuk a szentestét, ha már mindenáron ragaszkodsz ehhez, hogy (mondjuk azt) kreatívan kéred meg a kezét?
Most komolyan nem bántásból írom, de mikulást a lányomék oviban tartanak, már iskolában sincs.
Persze, nem rossz ötlet a gyertyatartó, pláne ha szereti, de a szöveg nem túl giccses?Te ismered mondjuk mennyire romantikus típus.
Legalábbis én 30 fölött jobban értékelem az éttermet, mint az utcán fagyoskodni.
Írja valaki, hogy kültéri helyszín.Az jó ötlet, de csak jó időben, és akkor sem "elmegyünk fagyit enni" alapon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!