Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valakivel történt már ilyen? Vagy ismerőssel?
Figyelt kérdés
Hogy megkérte valaki kezét és az a valaki nemet mondott? Vagy ismerőssel? Esetleg ti mondtatok már nemet?
Kor is írjátok légyszives:)
2016. máj. 13. 11:18
1/5 anonim válasza:
"megkérte valaki kezét és az a valaki nemet mondott"
Hogy mi?
Annak kérem meg a kezét akivel össze akarunk házasodni.
Tipikus barom dolog olyat megkérdezni aki nemet mond, mint amikor valaki random szólítgatja le a csajokat és nem veszi észre hogy nincs meg az összhang és csak zaklatja őket!
2/5 anonim válasza:
Gondolom a lany mondott nemet.Nem ismerek ilyen esetet.
3/5 anonim válasza:
Nem ismerek ilyet. Olyan viszont volt, hogy az esküvő miatt előszedtek magukban mindent, amit addig nem: rájöttek, hogy nem ugyanannyi gyereket akarnak, nem ugyanakkor (a csaj azonnal az esküvő után anyuka szeretett volna lenni és nem tágított), nem ugyanott akarnak élni a jövőben (az egyikük már régóta külföldre vágyott), rájöttek, hogy a szülőkkel az egyik fél sosem lesz jóban, ami zavarta persze a másik felet, ... ezért felbontották az eljegyzést.
4/5 anonim válasza:
Ismerek ilyen lányt (25 éves) :) Azóta is együtt vannak a párjával, a srác nagy hévvel úgy gondolta, hogy meglépi a csaj meg közölte hogy még korai (még együtt sem éltek) így nemet mondott, minden ment tovább mint azelőtt..
5/5 anonim válasza:
Amikor először megkért a férjem, nemet mondtam. Nem volt itt az ideje és nem azért akartam igent mondani (és nem azért akartam, hogy megkérjen) mert a család szorgalmazta.
Mivel azóta a férjem, a másodikra nyilván igent mondtam. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!