Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Létezhet olyan/történt már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezhet olyan/történt már valakivel olyan, hogy megérezte előre, hogy meg fogják kérni a kezét?

Figyelt kérdés
Vagy mondjuk annyira ismerte a párja minden kis mozdulatát, hogy ez sem maradt előtte titokban?
2014. jan. 8. 19:22
 1/8 A kérdező kommentje:
Jobban mondva azt, hogy mikor... vagy, hogy hamarosan.
2014. jan. 8. 19:25
 2/8 anonim ***** válasza:
Sok mindent megérzek, és be is jönnek a dolgok, de az az érdekes, hogy a lánykérést az sosem éreztem meg.Pedig volt belőle pár darab:) Tényleg sose, teljesen váratlanul volt mind.
2014. jan. 8. 19:26
 3/8 anonim ***** válasza:
Nem hiszem, max ha a nő erőltette.
2014. jan. 8. 19:31
 4/8 anonim ***** válasza:

Hát én sejtettem, ugyanis a gyűrűt együtt választottuk ki, és mondta, hogy majd ha elérkezettnek látja a pillanatot, megkéri a kezem.

Másfél hónappal később, mikor 2 napja tiszta zavarban volt, sejtettem, hogy lesz valami. Mondta, hogy menjünk el kirándulni, de nem mondja meg hová megyünk, meg siessek. Nagyon izgult a hangja is remegett végig, mikor séta közben beszélgettünk. Aztán elpirulva feltette a nagy kérdést. :)

2014. jan. 8. 19:48
 5/8 anonim ***** válasza:
Esélyem nem volt, mert 5 perccel előtte döntötte el ő is, minden körítés, és gyűrű nélkül.....azt tudtam hogy már aktuális... És a gyűrűt együtt akartuk kiválsztani, mert karikagyűrűvel jegyeztük el egymást
2014. jan. 8. 20:08
 6/8 anonim ***** válasza:

Nálunk nem volt meglepetés, de nem úgy történt, hogy megéreztem, mikor fog megkérni :)

Csak épp mire megérett bennem a gondolat, hogy "igen, őt szeretném férjemnek", addigra ő is megkezdte a "célozgatást", hogy "majd amikor a feleségemként..." stb.

És ezen a ponton közöltük egymással, hogy férjül/feleségül szándékozzuk venni a másikat egyszer.

2014. jan. 8. 21:21
 7/8 anonim ***** válasza:

6-os...gondolom itt a kérdező nem araa gondolt, "hogy majd egyszer"

Mert ez azért a valódi házassághoz képest sokkal korábban be szokott következni

/ nálunk speciel előszőr tisztáztuk a szndékokat, hogy tervez házasságot...stb csak ezek után költöztem össze....tehát a valódi.."házasodjuk össze..." Előtt 3 évvel már tudtam, hogy "tervez" velem ilyen szinten.../

5#

2014. jan. 9. 09:23
 8/8 anonim ***** válasza:
Nagy meglepetés nem volt, mert egyik hétvégén az anyósoméknál nagyon pusmogtak sógorommal és anyósommal, majd elmentek "ügyeket intézni"... Aztán kint felejtették a zacskót én meg egy "óvatlan pillanatban" belekukkantottam :)) Akkor meglepődtem, rá két hétre elvitt piknikezni (se előtte se utána soha), annak már előre tudtam mi lesz a vége :)
2014. jan. 22. 20:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!