Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezhet olyan/történt már valakivel olyan, hogy megérezte előre, hogy meg fogják kérni a kezét?
Hát én sejtettem, ugyanis a gyűrűt együtt választottuk ki, és mondta, hogy majd ha elérkezettnek látja a pillanatot, megkéri a kezem.
Másfél hónappal később, mikor 2 napja tiszta zavarban volt, sejtettem, hogy lesz valami. Mondta, hogy menjünk el kirándulni, de nem mondja meg hová megyünk, meg siessek. Nagyon izgult a hangja is remegett végig, mikor séta közben beszélgettünk. Aztán elpirulva feltette a nagy kérdést. :)
Nálunk nem volt meglepetés, de nem úgy történt, hogy megéreztem, mikor fog megkérni :)
Csak épp mire megérett bennem a gondolat, hogy "igen, őt szeretném férjemnek", addigra ő is megkezdte a "célozgatást", hogy "majd amikor a feleségemként..." stb.
És ezen a ponton közöltük egymással, hogy férjül/feleségül szándékozzuk venni a másikat egyszer.
6-os...gondolom itt a kérdező nem araa gondolt, "hogy majd egyszer"
Mert ez azért a valódi házassághoz képest sokkal korábban be szokott következni
/ nálunk speciel előszőr tisztáztuk a szndékokat, hogy tervez házasságot...stb csak ezek után költöztem össze....tehát a valódi.."házasodjuk össze..." Előtt 3 évvel már tudtam, hogy "tervez" velem ilyen szinten.../
5#
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!