Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakivel történt ez meg?...

Valakivel történt ez meg? Vagy ismerőssel?

Figyelt kérdés
Negativ teszt,menstruáció,és kiderült később hogy terhes?
2010. aug. 20. 13:46
 1/8 anonim ***** válasza:

Baratnomek 4-en vannak testverek,az anyjuk mindegyikukkel menstrualt az elejen 3-4 honapot...tehat van ilyen...

de azert orulsz neki,nem?

2010. aug. 20. 14:02
 2/8 anonim ***** válasza:

Igen, én jártam így, bár ez becsúszott baba lett volna. Mivel vesekövem van, így sűrűn jártam röntgenre, nem tudtam, hogy terhes vagyok, és kb a 14. hétben elindult a vetélés. Sajnos végül missed ab. lett :(

Ez most volt, múlt hónapban :(

2010. aug. 20. 14:03
 3/8 anonim ***** válasza:

Az első 2 válaszolótól kérdezem, hogy ugye tesztet nem csináltak? Mert a kérdés úgy szól, hogy menstruáció+negatív teszt. Az előfordulhat, hogy megjön egy picit az első hónapokban, de hogy még a teszt se mutassa ki..azért ekkora pechben nem hiszek.

Szerintem ha meg is jött, és a teszt is negatív, akkor bizony nincs baba. Mért, nálad kérdező ez a helyzet? Vagy csak úgy általánosságban kérdezted?

2010. aug. 20. 14:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Én a terhességem elején tesztelgettem, de mindig negatív lett, és időről időre vérezgettem, barnáztam. A menzeszem totál szabálytalan, tehát a "kimaradás" nem jelentett nekem semmit. 8-9 hetes voltam, amikor elmentem dokihoz, és ő mondta, hogy terhesség. Van olyan, akinek a hcg nem termelődik olyan gyorsan, és a vérezgetés is előfordul.
2010. aug. 20. 14:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Jó akkor én vagyok az élő bizonyíték, 25 év után. Én anyukámnak anno akkor 6 hónapos terhességéig negatív tesztet produkáltam és 4 hónapig menstruált is velem. Ahhoz képest jó nagyra nőttem már :-)

szóval abszolut lehet.

Gratula!

2010. aug. 20. 17:04
 6/8 anonim ***** válasza:
25 évvel ezelőtt már volt terhességi teszt???
2010. aug. 20. 22:32
 7/8 anonim ***** válasza:
Béka tesztnek hívták, asszem. :) Volt, persze.
2010. aug. 20. 22:44
 8/8 anonim ***** válasza:
Biztos volt akkor is már vmi, de azért szerintem messze elmaradnak a maiaktól, úgyhogy azon nem lepődöm meg, hogy akkor nem mutatta ki.
2010. aug. 21. 13:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!