Valakivel történt ez meg? Vagy ismerőssel?
Baratnomek 4-en vannak testverek,az anyjuk mindegyikukkel menstrualt az elejen 3-4 honapot...tehat van ilyen...
de azert orulsz neki,nem?
Igen, én jártam így, bár ez becsúszott baba lett volna. Mivel vesekövem van, így sűrűn jártam röntgenre, nem tudtam, hogy terhes vagyok, és kb a 14. hétben elindult a vetélés. Sajnos végül missed ab. lett :(
Ez most volt, múlt hónapban :(
Az első 2 válaszolótól kérdezem, hogy ugye tesztet nem csináltak? Mert a kérdés úgy szól, hogy menstruáció+negatív teszt. Az előfordulhat, hogy megjön egy picit az első hónapokban, de hogy még a teszt se mutassa ki..azért ekkora pechben nem hiszek.
Szerintem ha meg is jött, és a teszt is negatív, akkor bizony nincs baba. Mért, nálad kérdező ez a helyzet? Vagy csak úgy általánosságban kérdezted?
Jó akkor én vagyok az élő bizonyíték, 25 év után. Én anyukámnak anno akkor 6 hónapos terhességéig negatív tesztet produkáltam és 4 hónapig menstruált is velem. Ahhoz képest jó nagyra nőttem már :-)
szóval abszolut lehet.
Gratula!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!