Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Ha én (mint nő) megkérdezném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha én (mint nő) megkérdezném a páromat, hogy ne akarunk-e jövőre összeházasodni, megszégyenítő lenne?

Figyelt kérdés
10 éve egy pár vagyunk, együtt lakunk gyerekekről álmodunk, de nem jegyeztük még el egymást, de a gyűrűket nézegetjük, beszéltünk már róla, hogy összeházasodunk de mégsem jött el az ideje.
2016. máj. 9. 17:51
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Ez a te döntésed, meg akarod e kérdezni. De szerintem ha el akarna venni, akkor már minimum megkért volna teljesen magától, és nem kellene idegeneknek feltenned ezt a kérdést. Ennek a kapcsolatnak a fele is sok úgy, hogy nem tudod lesz e jövője, hogy tartotok e valahová nem csak egy helyben toporogtok.

Rákérdezhetsz ugyan, hogy el akar e venni, de ha téged akarna feleségének, akkor már elvett volna. Vagy eljegyzett volna, nem csak a mézes madzagot húzná előtted (gyűrűnézegetés). Ha esetleg nagy puccparádét akartok esküvő címén, és sokáig tart a gyűjtés rá, még akkor is túl régóta halogatja ahhoz, hogy az legyen a kifogás "a tökéletes pillanatra vár" és hasonló kifogások.

Én ennyit biztos nem vártam volna valakire, hogy eldöntse felelősséget akar e vállalni a kapcsolatunkért vagy csak úgy élünk összedobva a szennyest.

Gondolom neked sem felel meg ez a helyzet, hisz ha így lenne, nem fontolgatnád, hogy majdhogynem "te kéred meg a kezét."

2016. máj. 14. 14:38
 12/21 anonim ***** válasza:
1: Mit értesz az alatt, hogy összedobva a szennyest?
2016. máj. 14. 17:04
 13/21 anonim ***** válasza:
46%

* jav. 11:, nem 1:

:)

2016. máj. 14. 17:05
 14/21 anonim ***** válasza:
100%
ebből tuti szakítás lesz, dobni fog téged
2016. máj. 18. 17:12
 15/21 A kérdező kommentje:
De jó lesz nekem akkor. És erre a következtetésre mibúőől jutottál?
2016. máj. 18. 17:19
 16/21 anonim ***** válasza:
100%
Tipikus időhúzás. Szeret veled lenni, de annyira nem hogy elkötelezze magát. Ha elvesz akkor nem tud csak úgy dobni egyik napról a másikra így meg igen.
2016. máj. 18. 17:38
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

10 éve együtt vagytok és el se jegyzett? pfff

Szerintem egyértelmű, hogy nem kellesz neki eléggé. Különben nem ragadt volna le a kapcsolatotok annál hogy ő a pasid, te meg csak a barátnője vagy. Már rég találhattál volna aki tényleg komolyan vesz. Csak húzza az időt ameddig lehet, és amint lesz jobb, lelép vele. Addig meg van kit dugni, szóval kényelmes a kapcsolat.

2016. máj. 18. 18:40
 18/21 anonim ***** válasza:
0%

En 21 eves kismama vagyok (tervezett baba)

Mindig mondom a paromnak nevetve, hogy mikor veszel mar el.. regen is mondtam :)

Persze lesz majd lagzi de majd csak ha szepen vissza kapom az alakomat es mar jar a pici :))

2016. máj. 19. 08:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Több ismerősöm is van utolsó, aki ebben reménykedik. Egyiket sem vették még el, azok közül akik hàzassàg előtt szültek. 3 làny is màr egyedül van a gyerekével, mert az apuka lelépett mással.

Aki màr gyereket is szült a pasijànak, azt nem sűrűn veszik feleségül.

Remélem te nem fogsz csalódni.

2016. máj. 19. 08:57
 20/21 anonim ***** válasza:
59%
Nagyon remelem , hogy nem fogok :)) mind2 noveremnek gyerek utan volt az eskuvoje. en nem is szerettem volna forditva ..:)
2016. máj. 19. 09:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!