Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha én (mint nő) megkérdezném a páromat, hogy ne akarunk-e jövőre összeházasodni, megszégyenítő lenne?
A férjjelölt hogyan gondolkodik erről? Mármint miket tart a férfi "reszortjának" a szerelmi élet terén?
Mármint hogy a hallgatása esküvőtémában mit jelent őnála.
Pl. a kapcsolatot ki kezdeményezte? Szexet, stb-t ki kezdeményez?
Nem tudom 10 év kapcsolat után miért nem mersz ilyet felvetni neki.
Ennyire nem kell félni a kierőszakolás vádjától, ha ennyi ideje együtt vagytok gondolom szeret téged. Eljegyzés se volt még? Mert az furcsa ha gyűrűket nézegettek (ezt ki kezdeményezte?), akkor egy eljegyzési gyűrű beleférhetett volna már 10 év alatt. Az esküvő nagyobb kiadás és szervezés, megértem hogy nem volt rá mód, de nem is kell azt egyből eljegyzés utáni évben megejteni. Számomra ez érthetetlen.
Gyerekről is biztos, hogy mindketten álmodtok? Nem kötekedni akarok, de mi is pont itt tartunk lakás nélkül 3 éves kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!