Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném az eljegyezést hogy adjam a tudtára?
Szia!
Emberedre akadtál bennem. :))
Két és fél évig éltem távkapcsolatban a külföldi párommal. Fél évvel ezelőtt mindent otthonhagyva kiköltöztem hozzá. Én egyelőre nem szeretnék férjhez menni (noha harminc leszek nyáron és ő idősebb nálam), de őszintén megmondom,hogy én tudtára adtam,hogy igen, nekem ez egy fontos gesztus, amit szeretném,ha meglépnénk, mert ha már együtt élünk,én nem a "barátnője" szeretnék lenni,hanem az élettársa, amit gyűrűvel is kifejezünk. Így is lett, eljegyeztük egymást és én büszkén hordom a gyűrűmet. A gyűrű igenis egy jelkép, ami megkülönbözteti a járást a valódi élettársi kapcsolattól. És noha az ember nem akar feltétlen férhezmenni,de ez egy átmenet a két véglet között, annak a jele,hogy valakihez tartozik az ember és az őt büszkén felvállalja.
Lejárt a múlt század ideje, ha neked ez fontos (mert a pasiknak nem az), akkor beszélj vele és mondd el,hogy igenis, neked ez egy nagyon fontos dolog és szeretnéd ily módon is kimutatni az összetartozásotokat. Én veled vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!