Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szeretném az eljegyezést hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretném az eljegyezést hogy adjam a tudtára?

Figyelt kérdés
Anno volt róla szó de akkor még férjnél voltam akkor azt mondta hogy ha elváltam megtartjuk az eljegyzést utána meg esküvőt.Utóbbi nekem nem fontos ö is tudja mert volt részem egy rossz házasságba és rettegek tőle.De eljegyzést nagyon szeretném.Együtt élünk.Van egy 3 éves fiam a házasságomból, apja ként neveli.Ma reggel meg kérdeztem tőle ha lenne jegy gyűrünk akkor hordaná-e?Azt mondta igen azt hiszi habár a munkájánál nem szeretik az ilyet(villanyszerelő).kérdezte miért?Mondtam csak gondolkodtam rajta.Erre ö minek gondolsz ilyenre hiszen nincs is nekünk olyan(jegy gyűrünk).Olyan szomorú lettem:(Egyáltalán akarja -e ö vagy sem?Nem akarok erőszakos lenni vele!!
2010. ápr. 6. 08:40
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Nemcsak a pasik nem így működnek, de maga aaz Élet sem. Minden csupa változás. Aki ellenáll a változásnak, szenved. Nézd meg, hányan boldogtalanok a házasságban élők közül. Ha már túl vagy egy váláson, örülj neki, hogy szabad ember vagy, ne reszkess, hogy otthagy a valaki. Határozd el, hogy boldog vagy akár vele, akár nélküle. Minél jobban meg akarod kötözni, annál jobban elmegy. Minél inkább szabad lehet melletted, annál inkább marad. Ne legyél társfüggő.
2010. ápr. 11. 16:30
 12/12 anonim válasza:

Szia!

Emberedre akadtál bennem. :))

Két és fél évig éltem távkapcsolatban a külföldi párommal. Fél évvel ezelőtt mindent otthonhagyva kiköltöztem hozzá. Én egyelőre nem szeretnék férjhez menni (noha harminc leszek nyáron és ő idősebb nálam), de őszintén megmondom,hogy én tudtára adtam,hogy igen, nekem ez egy fontos gesztus, amit szeretném,ha meglépnénk, mert ha már együtt élünk,én nem a "barátnője" szeretnék lenni,hanem az élettársa, amit gyűrűvel is kifejezünk. Így is lett, eljegyeztük egymást és én büszkén hordom a gyűrűmet. A gyűrű igenis egy jelkép, ami megkülönbözteti a járást a valódi élettársi kapcsolattól. És noha az ember nem akar feltétlen férhezmenni,de ez egy átmenet a két véglet között, annak a jele,hogy valakihez tartozik az ember és az őt büszkén felvállalja.

Lejárt a múlt század ideje, ha neked ez fontos (mert a pasiknak nem az), akkor beszélj vele és mondd el,hogy igenis, neked ez egy nagyon fontos dolog és szeretnéd ily módon is kimutatni az összetartozásotokat. Én veled vagyok.

2010. ápr. 14. 22:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!