Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is akinek egy újabb csalódás volt a szenteste? Parfümöt kaptam a gyűrű helyett.
Előbb éljetek együtt külön csak kettecskén, és majd utána vegyen neked gyűrűt, a mai világban nem árt ha előbb találkoztok a nagy problémákkal közösen.
Egyébként meg ha egy pár nagyon boldog és szeretik egymást akkor ne egy gyűrű miatt menjenek szét.
Örülj neki, hogy neked van kivel tölteni a karácsonyt. Én már sokadik éve vagyok teljesen egyedül.
24L
" Pedig szerintem már nagyon ideje lenne 6 év után." "Szóval 6 éve járunk, randizgatunk, nekem ez nagyon kevés."
Szóval ideje lenne,de közben meg csak járogattok...
Sztem nem a barátoddal van baj,hanem veled!
6 évig járogatsz vele és még csakbegyütt sem éltek. A barátnőm 13 évet b..zott el az életéből egy ilyen csókára,aki aztán kihajította,mikor megismert egy másik nőt. Na,érdekes módon azt a nőt gyorsan el is vette!
Nem fog elvenni! Ne okozz magadnak még egy csalódást,hogy olyan kocsi után futsz,ami nem vesz fel!
Beszélgess el vele komolyan, ha már vége a karácsonyi hercehurcának-családlátogatásoknak, akkor mindenki nyugodtabb lesz. Ha leülsz vele biztosan megmondja hogy abszolút nem akar, vagy majd egyszer ha még vár valamire (pénzügyek stb. miatt)
Azért majd írj, ha jutottatok valamire.
Nekem nem volt cslaódás a Szenteste, már előtte megbeszéltük hogy idén sem. Gyűrűt viszont akar venni, amolyan jelképként hogy együtt vagyunk.
Igazából nem értem, miért akar gyűrűt venni ha nem akar feleségól venni? Ő azt mondja azért mert még most nem, de pár év múlva ugyanez lehet az eljegyzési gyűrű. Nem igazán értem az egészet.
Bennem az a kérdés merült fel, hogy mit keresel még mellette?
Láthatóan neked fontos a házasság, neki nem.
6 éve járogattok, azt hallgatod, hogy majd majd, és még mindig vele vagy. Miért nem veszed észre hogy csak pocsékolod az idődet? Te sem leszel már fiatalabb, már ha gyereket is akarsz, akkor ez számít.
Össze sem költöztetek. Ha akarná ezt, már rég együtt élnétek.
Ha egy férfi szereti a párját, nem fog ennyi évet tökölni azon, hogy elvegye.
És mellesleg ez a Karácsonyi eljegyzés olyan fantáziátlan elcsépelt fos, de tényleg... és nem nem irigységből mondom, rég túl vagyok már rajta, a hivatalos lánykérésemen még tűzijáték is volt, mert augusztus 20.-án kért meg a férjem anno.:)
Szóval a párod láthatóan semmi jelét nem adta hogy komolyan gondolná a kapcsolatot, mindössze jó neki egy állandó szexpartner, hogy ne a markába kelljen...
Hagyd ott a fenébe, és keress olyat aki el akar köteleződni amellett akit választ magának.
Megkért esetleg azóta?
Nekem is borzasztó csalódás az egész Január. Nem számítottam rá, mert tudtam hogy nem akar megkérni. Az ünnepek után visszatérve a hétköznapokba azonban olyan üresnek tűnik minden.... Szeretnék már eljegyzést stb:(:(:(
Én csak azt nem értem hogy miért ilyen fontos ez :)
Anyukámat 13 év után kérték meg, anya soha egy szót sem szólt, majd egyszer azt mondta apának, már fél év után erre várt, apa meg csak: - Jaj, hát mondhattad volna, én úgy féltem, hogy nemet mondasz.
Lehet, itt nem ez a helyzet, de nekem ők a jó példa :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!