Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meg tudtam hogy a párom mikor akarja a kezem megkérni, mert valaki elszólta magát. Mi a véleményetek?
hmm nem fogsz meglepődni? miért előre tudod a pontos részleteket? ez kb olyan mint amikor valaki a szülinapján kap valami ajándékot, vagy partit szerveznek neki...simán lehet óriási meglepetés, főleg ha nagyon odateszi magát...
22F
Ez jobb, mint amit nekem sikerült összehozni. Én egyszer fennhangon, mikor ábrándoztam csak viccből a tökéletes lánykérésem részleteiről, idejéről, helyszínéről, csak nézett gyászos arccal, és rájöttem, hogy minden gondolatát kitaláltam. Meglehetősen egy rugóra jár az agyunk. Ilyenkor kevésbé aranyos a jelenség, mint általában :D
Node: ne szomorkodj emiatt. Szerintem így is csodás élmény lesz, és nem kell feltétlenül ledöbbentenie és váratlanul érnie a dolognak, meg mellesleg, szerintem így is lesz benne elég meglepetés :)
Hidd el, még így is meglephet vele. :) A körülményeket is elmondták? Vagy csak azt, hogy mondjuk 1 hét múlva a nyaraláson valamikor?
Egyébként sose értettem, hogy hogyan lehet ilyet elszólni... Mégis hogy történt? Komolyan kíváncsi vagyok, mert egyszerűen nem értem hogyan lehet valaki ekkora balfsz.
Most komolyan ennyire "modern" szarok vagytok, már ne is haragudjatok??
A kérdező nyilván nem úgy értette a meglepetést, hogy életükben nem beszéltek még a komoly terveikről..
A párommal a kapcsolatunk elején megbeszéltük, hogy eljegyzés majd összeköltözés után, aztán házasság és 28 körül gyerek. Azóta persze többször felmerült, egyszer már becsiccsentve mondta,hogy jövőre megkér, stb. Egymással szeretnénk leélni az életünket, ezt mindketten tudjuk.
Ettől függetlenül örülnék ha meg tudna lepni és nem egy ismerős szájából hallanám, hogy a kedves párom a jövőhéten a nyaraláson fogja megkérni a kezemet.
Szóval persze, ez egy közös megegyezés, biztosan ismerik egymás szándékait, de ettől még lehet meglepi a lánykérés. Lehet egy olyan pillanat, amikor talán a legkevésbé számítanál rá.
Javaslom, hogy lépjetek tovább a saját egótokon, nagyszerűségeteken, ne gondoljátok magatokat felsőbbrendűnek másoknál és talán valamivel jobb lesz a világ. Szánalmasak vagytok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!