Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg hülyeség lenne egy nyilvános WC-ben megkérni a kezét?
Arra gondoltam, hogy egy koedukált nyilvános WC-ben kérem meg a barátnőm kezét, elmondtam haveroknak is, ők meg erre hülyének néztek...
De miért? Hisz ez olyan eredeti, és valószínűleg itt számítana rá a legkevésbé...
Én komolytalannak tartanám a lánykérést, és úgy érezném, semennyire sem ismer az, aki megkéri a kezem.
Azért, a lányok legtöbbje inkább romantikus, mint ilyen szinten egyedi lánykérésre vágyik. Tudod, gyertyafényes vacsora, hőlégballon, kirándulás, valami szép pillanat közben. Nyilván meg lehet kérni a kezét a konyhában is, vagy akár egy koedukált nyilvános wc-ben is, de bizonnyal rontana a hangulaton más emberek pisilésének, fingásának a hangja. Akkor már inkább a sablon vacsi legyen, amit te főztél.
Nekem ez nagyon nem tetszene, és erősen biztatnálak rá, hogy ne így tedd a dolgot. Bár ki tudja, a te barátnőd, te ismered.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!