Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Look a pussy (I) kérdése:
Tényleg hülyeség lenne egy nyilvános WC-ben megkérni a kezét?
Figyelt kérdés
Arra gondoltam, hogy egy koedukált nyilvános WC-ben kérem meg a barátnőm kezét, elmondtam haveroknak is, ők meg erre hülyének néztek...
De miért? Hisz ez olyan eredeti, és valószínűleg itt számítana rá a legkevésbé...
2015. jún. 29. 19:18
11/13 anonim válasza:
Hát ha ezt komolyan gondolod, inkább húzd le magad a nyilvános klotyón. Olyan eredeti... édesanyám borogass...
12/13 anonim válasza:
Örömében bepisil, vagy elájul. :D
13/13 anonim válasza:
Beszarik a boldogságtól, ahj ne már ... gondolj bele, milyen hangulata lenne annak ha ott borulna a válladra o.O
Én inkább a WC előtti parkra szavaznék, bár a te verziódra szerintem tényleg nem számítana, ritka az ilyen ökör mint te. am majd meséld el mi volt, és azért sok szerencsét hozzá :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!