Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
New York Café jó hely megkérni a kezét?
Figyelt kérdés
Mit gondoltok, jó, rossz, klisés?
Vagy mondjuk ne legyen nyilvános helyen?
2015. júl. 22. 00:00
1/8 anonim válasza:
Utálom azt a helyet,de tedd amit tenned kell.
2/8 anonim válasza:
Másszatok fel a Lánchíd tetejére és ott.
4/8 anonim válasza:
Megkéri a kezét, hogy verje ki a f--át. Tudod.
5/8 anonim válasza:
Á, az olyan snassz.
Inkább szarás közben nyisd rá a vécéajtót és akkor kérd meg, sokkal eredetibb!
6/8 anonim válasza:
Oh értem; én azt hittem, hogy le akarja vágni vagy ilyesmi.
7/8 anonim válasza:
Nyilvános helyen tuti nemet mondanék, szerepeltesse a jó édes anyját.
8/8 anonim válasza:
Ez a nő személyiségétől sokban függ. Neked kell ismerned, hogy mennyire szeret szerepelni. Én például utálom, ha mindenki engem néz, meg a szereplést, activityzni is gyűlölök a mutogatás miatt stb.
Egyébként is romantikusabbnak tartom a meghitt, romantikus helyszínt, amit mondjuk te berendezel előre és kettesben megkéred. Esetleg felvételt készíthetsz kamera állvány segítségével. De szerintem ez két emberre tartozik elsősorban.
De ezen az oldalon is sokféle ötletet találsz:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!