Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha szerelmi csalódás miatt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha szerelmi csalódás miatt szinte fizikai fájdalmaim vannak, mit tegyek? Hogyan enyhíthetném ezt?

Figyelt kérdés

Szép estét kívánok!

Szakítottam a barátommal (legalábbis eljöttem tőle) mert hihetetlen gerinctelen dolgot tett. Ez két napja, 21-én történt én pedig egyszer utálom, másszor pedig egy telefonhívás után visszamennék hozzá. Alig aludtam az elmúlt napokban, alig eszem, olyan, mintha csak túlélnék, nem élnék. Hogyan javíthatnék az állapotomon, nektek mi vált be?

2015. dec. 23. 20:03
 1/6 anonim ***** válasza:
Barátnőkkel lógás, idő múlása, fiúknál az online játék is bejön, ott kiadják az ideget, esetleg nézz sorozatokat filmet ami leköti a figyelmed.
2015. dec. 23. 20:15
 2/6 anonim ***** válasza:

Bármivel, ami leköti a figyelmed.

Tökéletes megoldás nincs, sajnos a gyászidőszakon keresztül kell menni.

2015. dec. 23. 20:22
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Gondolj csak szépen bele, hogy érdemes-e olyan valaki miatt rosszul érezned magad, és tönkre tenned saját magadat, aki veled gerinctelen dolgot tett?

Ha megtette, szerinted szeretett téged?

Ebből kifolyólag, megéri azt csinálni magaddal, amit most csinálsz?

2015. dec. 23. 20:25
 4/6 anonim ***** válasza:
Menj el heti 3x fél órát kocogni. Jót fog tenni!
2015. dec. 23. 20:29
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm.
2015. dec. 23. 20:45
 6/6 anonim ***** válasza:
Igyál valamit.
2015. dec. 24. 00:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!