Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül érzem magam, magányosn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyedül érzem magam, magányosnak, megtörtnek. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés
Már egészen régóta van ez az állapot,most hogy újra elkezdődött a suli,megint visszajött.Szóval teljesen úgy érzem magam,hogy egyedül vagyok a nagy világban, a szüleim vannak csak nekem,de velük nem tudom megbeszélni a problémáimat.A barátaimnak mind van barátnője,ezért romlott velük a kapcsolatom.Nem nagyon érdeklik ,hogy mi a bajom,meghallgatják,meg minden,de úgy őszintén senkinek sem tudok panaszkodni,vagy kibeszélni magamból,mi bánt.Konkrétan facebookon csak azzal beszélgetek akinek én írok,nekem nagyon ritkán ír bárki is.Senkit sem érdekel mi van velem,szünetekben a suliban folyton a folyosón járkálok egyedül,vagy az osztályban ülök.Senkivel sem vagyok rosszban,csak úgy szimplán semleges viszonyban.Egy lány miatt ki is vagyok borulva rendesen,de ezt el sem mesélhetem senkinek,mert szarnak bele.Nyáron voltak kavargatások ,de semmi komoly,most meg teljesen kiégve érzem magam.Üresnek.Én csak boldog szeretnék lenni,eredményes a tanulmányaimban,ez minden amire vágyok.Valaki aki hasonló helyzetben volt,hogy talált ki belőle ?

2015. szept. 21. 21:14
 1/3 anonim ***** válasza:
Szerintem sokan vannak még így, hogy ha ők nem írnak rá a másikra, akkor őket sem keresik. Ne aggódj, nem (csak) a te hibád ez. Az emberek meg vannak nyomorítva lelkileg, erről az USA vadkapitalista világuralmi törekvése tehet, ami a fogyasztói társadalmat is kialakította. Csak azt az árut, embert keresik, akiből/amiből valami hasznuk lehet. Érzelmi, vagy anyagi téren értett haszon. Akivel valamilyen értelemben jól lakhatnak. Szóval ne parázz. Nem vagy egyedül ezzel. De, változtatni kell rajta. Járj el valamilyen edzésre. Ott őszinték általában az emberek, mert az érdeklődési területek a legtöbb esetben őszinték az embereknél.
2015. szept. 21. 21:24
 2/3 anonim ***** válasza:

En is hasonlo cipoben jarok baratom!

A kutyat sem erdekli a helyzetem es igazabol ahogy az 1-es valaszolo irta hogy akkor talalnak meg amikor valamire szukseguk van. Utana ha megkaptak egy par illedelmes kerdes majd amint lehet lerazni az illetot.

Kellemetlen erzes en is par hete erzem ezt a dolgot. Nekem suliban ugyan vannak un. barataim de ok is ugyanezek ugyhogy koszonom nem kerek beloluk. Kitartast kivanok neked is aztan elobb utobb csak megvaltozik mindkettonk helyzete! :)

2015. szept. 21. 21:31
 3/3 A kérdező kommentje:
Másfél éve nyomom életmódszerűen a testépítést...És igazad van,mert egyedül ott érzem otthon magam...
2015. szept. 21. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!