Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha maganyosnak erzem magam?
Sokan szeretnek es valamilyen szinten el vagyok fogadva ez inakbann csak a szuleimre vonatkozik mert a stilusom mint oltozkodest nem szeretik..
Megis oly magamyosnak erzem magam hogy meg en sem ertem..
17/L
Könnyű azt mondani, hogy barátkozzunk hozzánk hasonlókkal, amikor nagyon kevés van belőlük. 18 éves vagyok. Van 4 jó barátom, de mégis nagyon egyedül érzem magam, mert egyszerűen teljesen más az érdeklődésünk. A többi lánynak is az osztályból teljesen más a stílusa mint az enyém. Már vagy rakatnyi táborban voltam, és soha nem találtam hozzám hasonló embereket. Borzalmas, hogy senkivel nem tudom megosztani a gondolataimat.
Magányosság ellen legtöbbször sportolni szoktam, vagy filmet nézek. Azok mindig felvidítanak. Vezetek egy kis naplót is, ahova le tudom írni a gondolataimat és az érzéseimet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!