Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy ne érezzem magam magányosnak? Hiába ismerkedtem, nem találtam rá egy olyan lelkitársra akivel boldog lennék.25/L
Figyelt kérdés
2014. okt. 7. 18:36
1/6 anonim válasza:
Nem lehet, hogy ők nem csak a lelkitársaid szerettek volna lenni?
Hanem előbb meg akartak volna ismerni összejönni veled, aztán kitárni a lelki dolgokra?
2/6 anonim válasza:
Írd meg (privátba), hogy milyent keresel, lehet hogy itt találod meg.
3/6 A kérdező kommentje:
Volt már párkapcsolatom, de attól függetlenül ugyanúgy egyedül éreztem magam.
2014. okt. 7. 18:41
5/6 anonim válasza:
együtt vagy valakivel aztán még is üres minden.Mert nem ért meg igazán,mert nem az akinek kéne lennie.
6/6 anonim válasza:
Foglalkozz más dolgokkal, hobbik, munka, bármi, amit szeretsz. Ez az egyetlen megoldás, hogy ne kattogj rajta, mert különben tényleg nyomorultul tudja érezni magát emiatt az ember :( Én is ebben a helyzetben vagyok, ráadásul hozzájön még az, hogy nem volt kapcsolatom sem, de én is elég sokat ismerkedtem. Az élet többi területén szerencsére nem panaszkodom, és ez mindig pozitívan ható dolog, biztosan neked is van mibe kapaszkodni:) 24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!