Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért nem tudták elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem tudták elfogadni a hobbimat azok a lányok akikkel ismerkedtem?

Figyelt kérdés

Gépész vagyok és nagyon szeretek fémekkel dolgozni.Egy egész jó kis műhelyt rendeztem be.Ott töltöttem az időmet amikor suliból hazamentem és most munka után is oda megyek dolgozni.

Persze kimozdulok de általában a szabadidőm nagy részét ott töltöm.

Ékszereket,medálokat,páncélokat,díszeket,sisakokat szoktam csinálni.Azokba vések motívumokat,díszeket.

Nagyrészt magamnak csinálom a dolgokat de volt amit eladtam vagy rendelésre készült,ajándék lett belőle.

Szeretem csinálni,csak amikor szóba jön ismerkedéskor ott végem.Hosszasan beszélek erről és a végén mindig az lesz,hogy csak barátság :/

Tudom bennem is van hiba,de akkora csak nem lehet.

21f

2013. dec. 27. 12:57
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
91%
nem erről kell csak beszélni
2013. dec. 27. 12:57
 2/18 anonim ***** válasza:
HA erről beszélsz csak, akkor az tényleg zavaró lehet, de egész izgalmas a "hobbit." Hagyományőrzéssel foglalkozol?
2013. dec. 27. 12:59
 3/18 anonim ***** válasza:

hobbit XDDD

Természetesen azt akartam írni, hogy hobbid. :D

2013. dec. 27. 12:59
 4/18 A kérdező kommentje:

Nem csak erről,de szóba jut.Általában észreveszem magam,hogy nem kéne ennyire fosni a szót.De hát nah.Ha valamit szeret az ember.

Hagyományőrzéssel annyira nem.Vagyis huszár egyenruhához már csináltam gombokat.

2013. dec. 27. 13:01
 5/18 Költőnő? ***** válasza:
hobbitoknál a szőrös láb sem épp vágykeltő.
 6/18 anonim ***** válasza:

Nekem ezzel leírva egy gondom van: mikor jutna időd rám?

Az ember társas lény,még akkor is ha nincs sok barátja az illetőnek nyilván velük is találkozik,ami rendben is van,ahogy leírtad jársz iskolába,megint csak egy csomó idő,dolgozni is szoktál,szintén kivesz az emberből,tehát igényled a pihenést,néha nem árt egy kis egyedüllét,szóval szinte semmi időd sem marad.

Lehet,hogy én látom rosszul,de szerintem egy kapcsolatban fontos hogy legyenek közös programok,maradjon idő beszélgetni,tartalmasan teljen,ezt meg ennyi minden mellett kicsit nehéz elképzelni.

Kocka pasival is kínszenvedés mire az ember a kirángatja a géptől a másikat,nem hogy még egy műhelyből.

20L

7/18 anonim ***** válasza:
Ismerek egy ilyen srácot, lehet, hogy te vagy az, bár ő 22 éves. A gyerek olyan szenvedéllyel tud beszélni ezekről a dolgokről, hogy ha belekezd, már nem lehet félbeszakítani.
2013. dec. 27. 13:03
 8/18 anonim ***** válasza:
birodalmi rohamosztagos szerkót mennyiért raknál össze?:D
2013. dec. 27. 13:03
 9/18 A kérdező kommentje:
Persze időt tudok szakítani.Hiszen randira is elmentem.Csak hát a barátnő és ez majdnem egy fontossági szinten van.
2013. dec. 27. 13:05
 10/18 anonim ***** válasza:
Mennyiért dolgozol? Meg lehet nézni, miket készítettél? Érdekelne a dolog.
2013. dec. 27. 13:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!