Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tudták elfogadni a hobbimat azok a lányok akikkel ismerkedtem?
Gépész vagyok és nagyon szeretek fémekkel dolgozni.Egy egész jó kis műhelyt rendeztem be.Ott töltöttem az időmet amikor suliból hazamentem és most munka után is oda megyek dolgozni.
Persze kimozdulok de általában a szabadidőm nagy részét ott töltöm.
Ékszereket,medálokat,páncélokat,díszeket,sisakokat szoktam csinálni.Azokba vések motívumokat,díszeket.
Nagyrészt magamnak csinálom a dolgokat de volt amit eladtam vagy rendelésre készült,ajándék lett belőle.
Szeretem csinálni,csak amikor szóba jön ismerkedéskor ott végem.Hosszasan beszélek erről és a végén mindig az lesz,hogy csak barátság :/
Tudom bennem is van hiba,de akkora csak nem lehet.
21f
Akkor itt a gond.
Kicsit kiábrándító ha a barátnő majdnem egy szinten vagy a hobbiddal.
kiábrándító, hogy egy ember nem veszi minden elé a másik embert, és foglalkozik önmagával?
a mai kor nagy problémája, hogy az emberek nem foglalkoznak önmagukkal... ha csak másnak élsz, akkor nem lehetsz boldog!
talán limitálni kéne valahogy a hobbidat, de foglalkoznod kell vele!
én fémből is el tudom képzelni a rohamosztagos páncélt:D
Nagyon jó és szép hobbid van! Aki ezt nem értékeli, hááát....
Én nagyon örülnék ha a párom ilyen lenne mint te!
Szia!
Nem olyan nagy hiba ez,csak eddig olyan csajokkal találkoztál,akiket baromira nem érdekel a téma.Ismerkedésnél óvatosan "adagold" a hobbidról az infókat,aztán kiderül,érdekli-e vagy sem,és utána aszerint mesélsz erről.
Megértelek,én is hasonló cipőben járok (csak én lány vagyok :D).Szeretek kézműveskedni,sok technikát kipróbálni,és akkor aztán nagyon belelendülök.Csak sokan (főleg pasik) nem értik meg,pedig nem is beszélek hosszasan ezekről,de ha már megemlítem,kiröhögnek :(,úgyhogy én már csak nagyon óvatosan említem meg a hobbijaimat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!