Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Van más is akinek egy újabb...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is akinek egy újabb csalódás volt a szenteste? Parfümöt kaptam a gyűrű helyett.

Figyelt kérdés
Minden alkalomkor várom hogy hátha most, de mindig csalódok. Pedig szerintem már nagyon ideje lenne 6 év után.
2015. dec. 25. 10:24
1 2 3
 1/30 anonim válasza:
83%
Szokj hozzá, hogy nem vesz el feleségül.
2015. dec. 25. 10:25
 2/30 A kérdező kommentje:
Köszönöm ez igazán segítő válasz volt, a fő gond hogy ő addig összeköltözni sem akar, mert náluk ezt nem illik a családban. Szóval 6 éve járunk, randizgatunk, nekem ez nagyon kevés.
2015. dec. 25. 10:27
 3/30 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, de mikor jön meg az eszed? Ez a férfi soha nem fog téged feleségül kérni.
2015. dec. 25. 10:31
 4/30 anonim ***** válasza:
100%
ööö, miért nem vele beszéled meg?
2015. dec. 25. 10:34
 5/30 anonim ***** válasza:
88%
Engem is 6 év után vette el a párom, ez önmagában nem baj...de mi akkor már jóidejeegyütt éltünk, szóval a házasság igazán semmit nem változtatott a kapcsolatunkon..de az, hogy együtt sem éltek az gáz...hiszen lakva ismerszik meg igazán valaki, és ez nagggyon igaz...
2015. dec. 25. 10:45
 6/30 rrrrrreennnnn ***** válasza:
91%

Te vagy a gyk-n a szàzadik csaj,akit nem akar elvenni a csòka.6 éve randizgatàs? Összeköltözés sem?

Sosem fog elvenni. Dobbants.

2015. dec. 25. 10:45
 7/30 anonim ***** válasza:
47%
Miért ha gyűrű van az ujjadon akkor olcsóbb lesz a kenyér?
2015. dec. 25. 10:50
 8/30 anonim ***** válasza:
93%
A házasság mindig két emberen múlik, két ember közös döntése. KOMMUNIKÁLJ vele.
2015. dec. 25. 10:53
 9/30 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem az a baj, hogy te mást szeretnél, mint ő.

Te fejlődést szeretnél, ő a dolgok helyben maradását.

Meg kéne vele beszélni, nem duzzogni magadban.

Ha megbeszéled vele, lehet lép, vagy szét mentek, de legalább rendeződik a helyzet.

2015. dec. 25. 11:35
 10/30 anonim ***** válasza:
75%

Asszem ez a karácsonyi eljegyzéses szánalomkérdések csúcsa:

6 éve járogattok, össze se akar veled költözni (magyarán csak szexeltek, igazi kapcsolat nincs köztetek), de a gyűrűt várod anélkül, hogy valaha is beszéltetek volna ilyesmiről :D

Beszarok, ilyen primitív emberek tényleg léteznek??? :D

2015. dec. 25. 11:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!