Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Működhet? Mondjak igent?
Figyelt kérdés
49éves barátom meg akarja kérni a kezem.Valóban komolyan gondolja? Én nagyon szeretem,bàrmit megtennék érte.21 éves vagyok2015. dec. 2. 16:48
1/16 anonim válasza:
mi mondjuk meg?
szereted? akkor menj hozzá
gyereket akarsz? ő? fontos kérdésekben egyeztek?
2/16 A kérdező kommentje:
mindenben,egyet értünk és a baba is tervbe van hamarosan :)
2015. dec. 2. 16:54
3/16 anonim válasza:
Hatalmas a korkülönbség!! Én így nem házasodnék. Miért nem elég az együttélés?
4/16 anonim válasza:
te tudod
gyereknek lesz irtó gáz, hogy apja majd 70éves lesz az érettségikor.. ha megéli.
erős apakomplexus, de ezt te is tudod.
legalább pénze van?
5/16 anonim válasza:
Egy darabig működhet, de ne felejtsd, hogy később előjönnek a generációs különbségből adódó problémák. Szerintem nagyon öreg hozzád, de ti tudjátok. Részedről ez inkább rajongás, mint szerelem. Lehet a gyereke is idősebb nálad. Ha nem zavar, hogy mindenhol apádnak fogják nézni, bár ma már ez divat :)
6/16 A kérdező kommentje:
Ő akarja,hogy hozzà menjek,halálosan szeret! :)
2015. dec. 2. 17:01
7/16 anonim válasza:
persze h "szeret"
a friss húsit szereti. 30évesen majd milyen jó lesz egy hatvanassal. de legalább 40évesen újraházasodhatsz
8/16 anonim válasza:
Melyik 49 éves pasi nem szeretne egy 21 éves nőt?:)
9/16 anonim válasza:
Uncsi. Már a kamukérdések sem a régiek. :( Kérem a következőt!
10/16 anonim válasza:
Te is szereted, ő is szeret, minden fontos dologban egyetértetek, akkor miért írsz ki erről kérdést? Az unokáitokat, ha lesznek, ő már valszeg nem fogja látni, de ettől még lehet 15-20 boldog évetek együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!