Köztünk 14 év különbség van és együtt vagyunk 20 éve. Nem a kortól függ, hogy sikeres lesz-e a kapcsolat, hanem attól, hogy minden csókjától kicsit "lebegj a föl felett" és egyben ő legyen a legjobb barátod is, akivel mindent megosztasz, segítitek egymást.
2015. szept. 25. 20:33
3/15 anonim válasza:
Toletek fugg! Mar ha rolad es a oarodrol van szo.
Nincs ket ugyanolyan ember, nincs ket ugyanolyan par. Mondhatjak masok, hogy nem, nem mukodik, sok az a 18 ev, mashol tartanak a felek az eletukben, stb, megint masok mondhatjak, hogy csak szeretet kell es minden mukodik.
Annyi ilyen kerdes van egyebkent itt.
Ne zavarjon, hogy van korkulonbseg, szereted a parod, nem? Az a lenyeg! Addigis meg jolerzitek magatokat, minek agyalni masok velemenyen?
2015. szept. 25. 20:39
4/15 anonim válasza:
Persze, majd írják, hogy igen, de ne feledd, te aktív ötvenes leszel, mikor a párod már hetvenes, és a pasik előbb halnak. Persze TE 50 után kezdhetsz új életet, mikor a pasi kihalt melőlled. Ezt akarod??????
2015. szept. 25. 20:40
5/15 anonim válasza:
4-es nekem a férjem 32 éves korában halt meg, én akkor 30 voltam, szerintem a halálnál nem a kor számít.
2015. szept. 25. 20:58
6/15 anonim válasza:
A 4. Az hülye. Nem ugy választunk párt hogy ha meghal az egyik.
2015. szept. 25. 21:15
7/15 omba válasza:
Nekünk bő 15 évig működött, és nem a korkülönbség miatt lett vége.
A kor csak egy dolog, szerintem nem is a legfontosabb.
4-es válasza szerintem is fals... először 22 évesen nősültem, de semmi ilyen nem járt a fekünkben, hogy 10 év múlva 20 év múlva...
2015. szept. 25. 21:19
8/15 anonim válasza:
Minden és mindenki változik. Az ember életének a 20-50 közötti részén van igazán a csúcson, amikor a fizikai és szellemi teljesítőképesség valamelyest egyensúlyban van. Azonban egy negyvenes nő (akinek esetleg kimaradt az életéből a valóban fiatal partner) és egy 60-70 közötti férfi (akinek a hormonrendszere már lecsengőben van) már nem biztos, hogy olyan jól megértik egymást.
2015. szept. 25. 21:34
9/15 anonim válasza:
Egészséges ember, a kíváncsiságtól eltekintve nagyjából a saját generációjához vonzódik.
Lehet sok mindent belemagyarázni, szerelem, érettség stb. nem egészségesek a fél-egy generációs különbségek egy párkapcsolatban és általában valami mentális defektus vagy valaminek a kompenzációja áll az egész mögött még ha természetesen a felek meg is vannak győződve arról, hogy övék volt a legtökéletesebb kapcsolat az egész világon.
2015. szept. 25. 21:39
10/15 piriiiii válasza:
Attól függ, hogy konkrétan hány évesek vagytok.
Egy 25 és egy 43 éves között simán működhet, de egy 16 és egy 34 éves között szerintem kevésbé. Persze, vannak csodák.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!