Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Münkődhet párkapcsolat 14 éves korkülönbséggel?
Figyelt kérdés
Lány 23,a pasi 37.
A lány eddig nagyon kevés dolgot élt meg, alig van élettapasztalata. Sokkal szerényebb életet élt eddig mint a pasi.
A pasi megélt egy csomo mindent eddig: szórakozott, utazott,egyetemista évek..
2015. máj. 3. 15:09
1/6 anonim 

válasza:

Vigyázz, lehet csak a pénzedre hajt.
2/6 anonim 

válasza:

Kérdés az, hogy a lány akar-e "élni", ha igen akkor nem igazán látom értelmét a kapcsolatnak.
4/6 anonim 

válasza:

ha csaj eddig nem élt,most élni fog?
5/6 A kérdező kommentje:
a lány vagyok aki kérdez
a szegényebb életen azt értem hogy nem járt nagyvárosi egyetemre, nem lakott egyedül, nem volt több éves párkapcsolata, nem utazott, nem járt szórakozni..
A pasi mindezt "megélte" és már nem kér belőle.
Mindig bennem van hogy én nekem ebből nem jutott eddig..:(
Meg néha hallom tőle hogy a legjobb ha egyidősek a felek..
2015. máj. 3. 15:24
6/6 anonim 

válasza:

Hát ha a pasi kiélte magát,és komolyak a szándékai akkor lehet esélyed
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!