Vannak itt olyan hölgyek-urak, akik egyszer elváltak, vagy szétköltöztek, utána újra összeházasodtak, összeköltöztek ugyanazzal a kedvesükkel? Működhet?
A családunkban két ilyen eset is van.Elváltak,lett új pár mindkét részről.Szakítottak,újra összejöttek.Az egyik párnál ez évtizedekkel ezelőtt történt,azóta is együtt vannak,a másiknál kb 5 éve,azóta is együtt vannak.És működik.
Velem volt olyan,hogy külön költöztem pár hónapra a férjemtől,visszakönyörögte magát.Adtam egy esélyt,de nem működött.Ez már 13 éve volt.Azóta újra házasodtam,és gyermekem is született.
Csak egy kerdes akkor mi értelme volt elválni??
Nem lett volna jobb ha külön költöztök es adtok időt egymásnak es uttana dönteni??
Ezt nevezik hirtelen elvalasnak vagy hirtelen meghazasodasnak.
Nekem egy picit viccesnek tunik hasonló ahhoz hogy rossz kapcsolatba szulom a 2,3,gyereket mert hatha megváltozik a ferjem.
Igen mi elvaltunk mindket reszen uj kapcsolat stb
25 evre ra ujra osszehazasodtunk (mindketten megozvegyultunk)
Én, de nem kellett volna.
Ideig-óráig volt jó, utána ugyanaz lett, amiért először otthagytam, vagyis rosszabb.
Csak ígérte, hogy megváltozik ő is, meg az életünk is.
Már nem vagyunk együtt, bár próbálkozott már újra.
Harmadjára már csak ne!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!