Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondjak igent szerintetek?
Figyelt kérdés
4 hónapja vagyok együtt a párommal megszeretné kérni a kezem,de kicsit megilyedtem megfordult bennem a kérdés hogy nem túl korai stb. Esküvőt majd gyereket szeretne minnél hamarabb.szeretjük egymást és ő is én is sokat csalódtunk már boldogok szeretnénk lenne egymással.25/252015. nov. 30. 04:59
1/9 Költőnő? válasza:
Együtt is éltek? Mert ha még nem; addig kb hülyeség.
2/9 anonim válasza:
4 hónap után?
Ez erős birtoklási vágyra utal.
Én a helyedben vigyáznék a fazonnal.
3/9 anonim válasza:
Semmiképpen sem. Először összeköltözés, és majd valamikor utána. Cipőt is próba nélkül szoktál venni?
4/9 anonim válasza:
Mondhatsz neki igent. Nem kötelező utàna rögtön hàzasodni.
5/9 anonim válasza:
Egyébként 3-as, sokan vannak akik próba nélkül vesznek cipőt, pl rendelnek netről :)
Persze ez a kevésbè biztos módszer.
De ő dönt hogy kockàztat-e. Plusz sokszor vissza is lehet küldeni azt a cipőt, ha nem jó a méret :)
6/9 anonim válasza:
Ha nem vagy biztos inkább még ne. Tudok olyat, akik 3 hónap után már házasodtak és 20 éve együtt vannak, szóval nem a hónapok/évek száma a döntő, de ilyen esetben mindkettőnek tuti biztosnak kell lenni. Ami itt most nincs még.
7/9 anonim válasza:
25 évesen, 4 hónap együttlét, több csalódás után igen, ez korai. Éljetek, szórakozzatok, kiránduljatok még most elsősorban. Aztán összeköltözés, aztán mehet a többi.
8/9 anonim válasza:
4 hónap után ne, majd ha 2-3 éve már együtt éltek és még mindig jó a kapcsolat. Még alig ismered.
9/9 Roland G. válasza:
Mivel megkérdezted,ebből is látszik,hogy bizonytalan vagy benne.Úgyhogy várj még!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!