Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem kezdenetek feladni?
Sajnálom!
Tudom mit érzel, mert 3 év után én is kiléptem a kapcsolatból. Pontosan ez a dolog miatt, ő sem volt hajlandó erről beszélni velem az ígérgetéseken kívül, és ez nekem is nagyon fontos, hogy a felesége legyek annak a férfinak, akit szeretek, és akinek gyereket szülök majd. Házasságon kívül nem fogok gyereket szülni!
Szóval megértelek, és így kívülállóként azt tudom mondani, hogy jó döntést hoztál, majd találsz egy olyan férfit, akinek fontos lesz az, hogy a felesége legyél!! :)
hova a fszba akartok gyereket és házasságot lakás nélkül?
hol altatod majd el a kölyköt? a híd alatt?
aztán meg az én adómból veszitek fel a segélyt a gyerekre mert előre gondolkodni egyes nőknek az luxus.
#54 mit csodálkozol? Lakást is a te adódból akarnak (CSÓK)
Kérdező, te decemberben feladtad. Akkor miért emelted most ki megint? Tudod, a lány választja ki a férfit, a férfi meg megkéri a nőt. Ez nem úgy megy hogy majd te kierőszakolod. Megmondta hogy mikor akar elvenni, de te mégis ezen vacakolsz. Amikor megkér, megkér, és ha nem sápítozol akkor biztos lehetsz majd benne hogy tényleg meg akar kérni, és nem csak te kényszerítetted ki belőle. Ki tudja, lehet hogy már nem is szeret, akkor meg legalább nem eljegyezve szállsz ki egy kapcsolatból. Döntsd el hogy szereted-e vagy sem, és hogy érzed-e hogy szeret, mert ha csak azért vagy vele mert ha már lehúztatok 7 évet akkor babáuzatok is le, az már régen rossz. Értem az álláspontodat, de ez akkor sem így mûködik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!