Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem kezdenetek feladni?
Sztem teljesen mindegy hogy a hazassag itt kinek lenyeg. A fontos es fő az az, hogy a ket felnek mik a celjai mit akar az elettol es az egyezik e. Tulajdonkeppen ez egy parkapcsolat (feketen feheren) lenyege.
Ha valakinek fontos akkor fontos! Es pont! Nem megkerdojelezni kell a masikat vagy lebeszelni rola mert ennyi erovel forditva os fel lehet tenni a kerdest ( ha neked nem annyira fontos mit csinalsz belole ugyet - kerd meg a baratnod - ugysem valtozim tole semmi) na ezeket az oktondiknak cimezve. Neked azt tudom ajanlani hogy egy KOMOLY beszelgetest kellene inditvanyoznod aminek a vege szakitas is lehet, ugyanis azt kellene megneszelnetek hoy 7 ev utan is kozosek a celok. Ha nem akkor semmi gond, menjen mindenki a sajat utjara de se te se ő ne kenyszeritse a masikat mert ott valaki boldogtalan lesz. Ennyi
Hát akkor már fiatalok sem vagytok annyira. 30 évesen 7 év után már el kell tudnia dönteni, hogy akar e veled közös életet.
Javaslom, hogy ülj le vele és mondd el neki. Amíg nem kapsz értelmes választ, addig ne hagyd elmenni..
Őszintén minek akarsz férjhez menni olyan emberhez, aki nem akar elvenni téged és annyi fantáziája sincs, hogy magától vegyen ajándékot neked? Továbbá 30éves korára szerintem illő dolog, hogy legyen saját lakásod vagy legalábbis külön élj a szülőktől legalább albérletben. Ha ez utóbbi megvan akkor meg van lakás is, ha nem is teljesen saját.
Nem akar téged, ez van. Minél előbb elfogadod ezt, annál kevesebb időt fogsz elpocsékolni a fiatalságodból.
Kerek perec kérdezd meg tőle, hogy veled akar-e családot alapítani? Mondd meg neki, hogy te már szeretnél házasodni és (amennyiben igaz) gyerekeket. Nem akarsz a saját lakásra várni, legalábbis ami a házasságot illeti. Házassághoz saját lakás egyáltalán nem kell.
Ha 7 év alatt nem tudja eldönteni, hogy mit akar tőled, akkor nem te vagy az igazi.. Ezekből szokott lenni az a jelenség, hogy szakít a pár, majd a férfi fél évre rá megismer valakit, fél évre rá pedig már terhes tőle a nő és házasok.
Szóval derítsd ki mit akar.
Egyébként az egy dolog, hogy gyereket akar, de mikor?! Mi gyakorlatilag ezzel kezdtük a kapcsolatunkat a párommal. Ismertük már egymást korábbról, tudtuk, hogy ezt meg tudjuk beszélni. Az első "randinkon" megbeszéltük, hogy kinek mi az elképzelése, mikor szeretnénk esküvőt, gyereket.
A terveink szerencsére egyeztek. Ha nagyon eltértek volna, akkor nem próbálkoztunk volna a kapcsolattal.
Ilyen értelemben én tudom, hogy a párom 3-5 év múlva szeretne gyereket (én is), és előtte szeretne házasodni. Szóval nem kell aggódnom amiatt, hogy elvesz-e, mert ha jól működik a kapcsolatunk a következő években és együtt maradunk, továbbra is egymást akarjuk, akkor el fog venni és belátható időn belül bővítjük a családunkat. Nem fogja húzni az agyam a gyerekkel sem, hogy majd majd..
#6-nak elkotelezettseg-fobiaja van.
A parod halogatasa mogott szinten az lehet. Felelem vagy pedig csomor a felelosegtol es a monogamiatol. Mert a hazassaghoz feleloseg es huseg vallalasa kellene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!