Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok ti nem kezdenetek feladni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem kezdenetek feladni?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a 7. Evfordulonk a párommal. Tudom mit kapok, en rendeltem meg. Iden sem lesz eljegyzés. Tudja, hogy szeretném. De olyan erdektelennek tűnik. Mindig csak azt mondogatja majd ha sajat lakasban fogunk lakni. Szerintem nem is akar megkerni.
2015. nov. 13. 07:52
1 2 3 4 5 6
 31/58 anonim ***** válasza:
90%
Én nem látom az értelmét az olyan eljegyzéseknek, ahol kilátásban sincsen még az esküvő. Nem ettől lesz jobb egy kapcsolat, hogy volt- e eljegyzés. Nem egy lányt ismerek, akik 2-3-4 éve menyasszonyok, de az esküvő még szóba se került. Én annak idején meg is mondtam a páromnak, hogy amíg nem biztos benne, hogy 1-1,5 éven belül össze tudtok házasodni, addig ne kérje meg a kezem! Engem végül két év után kért meg, úgy hogy egy éve már együtt laktunk. Amit még fontosnak látok megjegyezni, hogy a páromnak volt egy komolyabb adósága, és azután kért meg nem sokkal, hogy ezt az adóságot rendezte. Miért? Azért, mert a férfiak jóval racionálisabbak. A férfiak nagy része anyagi, és nem érzelmi síkon gondolkodik. Mondván, minek házasodni, amíg nincs semmitek? Az én partnerem is ilyen. Egyébként csak te látod, hogy anyagilag haladtok is - e valamerre, vagy csak lébecoltok, és ez esetben csak áltat téged, hogy majd elvesz, ha lesz reális esélyetek lakásra. Tudtok félre tenni a kapcsolatotokban? Reálisan látod, hogyha havonta félre tesztek x összeget, akkor x év múlva lesz elég pénz önerőre a hitelre, esküvőre is, lakhatásra stb? Ha ezeket nem látod, akkor csak áltat, ő se gondolja komolyan. Ha látod, akkor egy komoly, megfontolt ember a párod, aki igenis jővőt akar építeni veled, és te vagy a türelmetlen. Nagyon sokba kerül ám az esküvő is, még úgy is ha csak kis létszámút szeretnél. Egyébként hozzáteszem, nem biztos, hogy ő is erre vágyik. Csak viszonytásként, nekünk a szertartás után lesz egy vacsora és így kb. 7-800 ezer forint körüli lesz a végösszeg, úgy, hogy csak a legalapvetőbb dolgokat kérjük pl.: nem lesz fotós, vőfély. Én a ti esetetekben nem látom feltétlen soknak a hét évet, mert gyerek fejjel jöttél össze vele. Más az, ha 25 évesen összejössz vele és úgy telik el hét év, és nem történik semmi.
2015. nov. 14. 08:10
 32/58 anonim ***** válasza:
84%
Szóval ha van érzelem, akkor nem lehet anyagiakban gondolkodni? Ha valaki anyagiasan látja a dolgokat, akkor nincs annyi érzelem? Már bocsánat, de vagy megoldást keres vagy kifogást! A szüleim egy évben letudták az esküvőt, házat, gyereket és kész! Nem gondolkoztak, nem nyamnyogtak, eldöntötték: együtt szeretnének élni és mindent megtettek azért, hogy összekössék az életüket, együtt éljenek és mindezt úgy, hogy nem látták előre az anyagiakat. Jött magától minden, haladtak az élettel. A mai pasik évekig rágódnak és szerencsétlenkednek. Ha nem jönnek ki, 20 év múlva is előjöhet és 2 év múlva is. Egy gyűrű vagy papír nem fogja összekötni őket, ha úgy alakulnak a dolgok. Viszont tény, hogy régebben a férfiak mertek felelősségetvállalni, a mostainakat meg a nőknek kell istápolni, mert csetlenek-botlanak és könyörögni kell nekik. Nem mernek lépni, nem mernek házasodni, nem mernek családot alapítani vagy ha sikerül, azt is 30-40 év körül. Könyörgöm, ennyit senki nem vár! Van munkahely, ahova lehet lépni, fizetés nem lehet akadály, pár hónapon belül vagy éven belül összejönne a pénz az esküvőre. Csak a munkahelyváltás is nehéz nekik. Én úgy nőttem fel, hogyha nem ment valami, akkor az emberek szimplán túlléptek rajta és olyanba fogtak, ami ment. Nem húzták-halsztották, vártak, csiga módjára araszolgattak. Most meg... egy helyben ellehetne őket hantolni, inkább választják a rosszabbat... érdekes, hogy aki olyan családban nőtt fel, azok mernek lépni és sikeresebbek, mint aki csetlik-botlik. Szóval ez nevelés kérdése is.
2015. nov. 14. 19:48
 33/58 anonim ***** válasza:
57%
Egy esküvő nem kerül 7-800 ezerbe. A mienk pl 95 ezerből megvolt. Vendégekkel, ebéddel, tortàkkal...Akinek a pénzszóràs a fontos, nem az, hogy hàzassàgban éljen a szerelmével az csak bulit akar, nem férjhez menni/ nősülni.
2015. nov. 14. 23:10
 34/58 anonim ***** válasza:
70%

Nekem sem... Ki tudja meddig sem. Mikor megkérdem, mikor szeretne? Mert állítólag majd ő elvesz egyszer. - Majd én tudom! - Ez a válasz mindig. Mondom tudod hát... hogy most nem még azt tudod. Tudod mit nem értek? Hogy mindig azzal jön nekem, hogy ő nagyon szeret de most így még gondolatban sem vesz el, akkor most mi van? Ennyire nem biztos bennem, hogy még azt sem meri mondani hogy majd 2 év múlva? Mert ő nagyon tudja állítani a dolgokat, hogy DE, csak valahogy nem látok belőle semmit.

Haha! Ha ezt mondaná nekem, hogy majd ha saját lakás, akkor 40 éves korig sem vesz el azt jelenti...

2015. nov. 14. 23:35
 35/58 anonim válasza:
100%
Szerintem azért várd meg a vasárnapot.Amiért rendeltél magadnak ajándékot, nem biztos, hogy mellé nem kapsz másikat.
2015. nov. 14. 23:55
 36/58 anonim válasza:
69%
Amig nem akarja törvényessé tenni a kapcsolatotokat addig nem kiván 100%-ig vállalni téged.Akkor hogy is van ez? Nem a papír számit??? De az is számít!A kivételek pedig erősitik a szabályt.
2015. nov. 15. 12:48
 37/58 anonim válasza:
72%
E miatt szakitassz vele és jön a következő 7 vagy 5,4, 3 éves kapcsolat,és következik az érzelmi és szexuális kiégés.
2015. nov. 15. 12:56
 38/58 A kérdező kommentje:
Semmit sem kaptam a magam által rendelten kívül.. és nem érti problémám
2015. nov. 15. 18:17
 39/58 anonim ***** válasza:
61%

Kedves Kérdező!

Átérzem a helyzeted, én is a "Majd egyzser" szöveget kaptam válsazul, már fél éve mondom hogy ideje lenne. Anníit kikötöttem, hogy ha karácsony-ujévig nem változik semmi és nem hajlandó házasodni, jövőre lelépek. Nem szeretnék senki házvezetőnője lenni:) Inkább leszek olyané aki el is venne.

Kérdezz rá konkrétan, és ha nem akarja hagyd a fenébe!

2015. nov. 15. 19:57
 40/58 anonim ***** válasza:
77%

Aki írja, hogy 95 ezerből megoldotta vendégekkel, tortákkal az esküvőt, az leírhatná hogyan csinálta. Gondolom sokaknak segítség lenne, nekem biztosan, hátha még tudnék az esküvőig egy két tippet alkalmazni, hogy lefaraghassam a költségvetést.

Nálunk a várhatóan 800 ezer forintos esküvőbe belekalkuláltam kb. mindent, ami felmerülhet pl.: karikagyűrű, ital, vacsi, helyszínbérlés, ruha-cipő, dekor, virágok. És ha így végig gondolom akkor csak kifizetni sok, és amúgy nem drága. Ismerősi körökben mindenkitől 1,5 millió feletti esküvőket hallok.

2015. nov. 16. 07:35
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!