Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem kezdenetek feladni?
Nekem sem... Ki tudja meddig sem. Mikor megkérdem, mikor szeretne? Mert állítólag majd ő elvesz egyszer. - Majd én tudom! - Ez a válasz mindig. Mondom tudod hát... hogy most nem még azt tudod. Tudod mit nem értek? Hogy mindig azzal jön nekem, hogy ő nagyon szeret de most így még gondolatban sem vesz el, akkor most mi van? Ennyire nem biztos bennem, hogy még azt sem meri mondani hogy majd 2 év múlva? Mert ő nagyon tudja állítani a dolgokat, hogy DE, csak valahogy nem látok belőle semmit.
Haha! Ha ezt mondaná nekem, hogy majd ha saját lakás, akkor 40 éves korig sem vesz el azt jelenti...
Kedves Kérdező!
Átérzem a helyzeted, én is a "Majd egyzser" szöveget kaptam válsazul, már fél éve mondom hogy ideje lenne. Anníit kikötöttem, hogy ha karácsony-ujévig nem változik semmi és nem hajlandó házasodni, jövőre lelépek. Nem szeretnék senki házvezetőnője lenni:) Inkább leszek olyané aki el is venne.
Kérdezz rá konkrétan, és ha nem akarja hagyd a fenébe!
Aki írja, hogy 95 ezerből megoldotta vendégekkel, tortákkal az esküvőt, az leírhatná hogyan csinálta. Gondolom sokaknak segítség lenne, nekem biztosan, hátha még tudnék az esküvőig egy két tippet alkalmazni, hogy lefaraghassam a költségvetést.
Nálunk a várhatóan 800 ezer forintos esküvőbe belekalkuláltam kb. mindent, ami felmerülhet pl.: karikagyűrű, ital, vacsi, helyszínbérlés, ruha-cipő, dekor, virágok. És ha így végig gondolom akkor csak kifizetni sok, és amúgy nem drága. Ismerősi körökben mindenkitől 1,5 millió feletti esküvőket hallok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!