Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok ti nem kezdenetek feladni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem kezdenetek feladni?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a 7. Evfordulonk a párommal. Tudom mit kapok, en rendeltem meg. Iden sem lesz eljegyzés. Tudja, hogy szeretném. De olyan erdektelennek tűnik. Mindig csak azt mondogatja majd ha sajat lakasban fogunk lakni. Szerintem nem is akar megkerni.
2015. nov. 13. 07:52
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
100%
A saját lakás mennyire távoli?
2015. nov. 13. 08:01
 2/58 A kérdező kommentje:
A sajat lakáshoz hitel kellene. Akkor pedig nem hiszem, hohy ha felujitunk, bútorokat vásárolunk pont erre lenne ideje es energiaja.. Ajjhhhh
2015. nov. 13. 08:06
 3/58 anonim ***** válasza:
Hany evesek vagytok? Nem ertrm, hogy egy eskuvohoz miert kell sajat lakas.. A babat meg ertenem, bar szerintem az sem annyira fontos, de egy hazassag.. Vard meg az evfordulot es ha nem kert meg akkor ulj le vele beszelni es kozold, hogy hazasodni szeretnel, neki mik a szandekai? A lakas tema pedig nem indok.
2015. nov. 13. 08:11
 4/58 anonim ***** válasza:
65%
De mit akarsz feladni? Vagy most attól teszel függővé egy párkapcsolatot, hogy eljegyeznek-e vagy sem?
2015. nov. 13. 08:13
 5/58 A kérdező kommentje:
En sem tudom mi koze ehhez a lakasnak.. Igen ettől teszem függővé. Tudja hogy ez nekem mennyire fontos. Megis szarik rá.
2015. nov. 13. 08:16
 6/58 anonim ***** válasza:
28%

Nem értem...Mégis min változtatna,ha elvenne?

Semmin.Sőt,csak nagyobb felelőségnek érzi tőle az ember a kapcsolatot,és ez tönkre vág mindent.

2015. nov. 13. 08:18
 7/58 A kérdező kommentje:
Szerinted egy kapcsolat nem jar felelősséggel? Miert tenne tönkre?
2015. nov. 13. 08:19
 8/58 anonim ***** válasza:
100%

Akkor még egyszer megkérdezném, hány évesek vagytok?

7 év alatt biztosan beszéltetek a terveitekről.. neki mi a véleménye a házasságról, gyerekekről?

2015. nov. 13. 08:22
 9/58 anonim ***** válasza:
84%

#6 Ugye érzed, hogy a két állításod üti egymást? Semmi nem változna és mégis tönkretenné?

Igen, jó esetben maga a kapcsolat nem változik, hiszen előtte is utána is ugyanúgy szeretik egymást. A házasság viszont egy hagyomány, ami sokaknak fontos, emellett törvényesen is összeköt két embert.

2015. nov. 13. 08:25
 10/58 A kérdező kommentje:
Jajj ne haragudj, en 26 ő 30. Szeretne gyerekeket.
2015. nov. 13. 08:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!