Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Lányok ti nem kezdenetek feladni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok ti nem kezdenetek feladni?

Figyelt kérdés
Vasárnap lesz a 7. Evfordulonk a párommal. Tudom mit kapok, en rendeltem meg. Iden sem lesz eljegyzés. Tudja, hogy szeretném. De olyan erdektelennek tűnik. Mindig csak azt mondogatja majd ha sajat lakasban fogunk lakni. Szerintem nem is akar megkerni.
2015. nov. 13. 07:52
1 2 3 4 5 6
 21/58 anonim ***** válasza:
16%

"De ha ezt nem keles ertem meglepni nem tudom..."

Jó, érted, de ennyi erővel ezt ő is mondhatná. Hogy szeret, de ő nem akar házasodni (hogymiért azt ő tudja). Ha erről nem vagy képes lemondani érte, akkor nem is szereted igazán.

Ez azért mégse olan, hogy az egyik fél kar gyereket, a másik meg nem, mert az problémás. De egy házasság döntsön arról,hogy szakítasz-e vele...

2015. nov. 13. 09:26
 22/58 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó. Tul sok mindenről mondtam le miatta. Kezdve a főiskolai tanulmányaim, azt hogy en egy kis falvacskaban szerettem volna kertes hazban laknj, nem panelban a 10.emeleten... Azt hiszem ennyit megtehetne. Ha szetet. Ha.
2015. nov. 13. 09:35
 23/58 anonim ***** válasza:
100%

Ugyan már! Ez csak egy tinikapcsolat. 20 sem voltál mikor összejöttetek. Csak a nyakán maradtál. Ha ennyit nem tudtál 7 év alatt felfogni, akkor úgyis mindegy.

Hitelt már 5 éve felvehettetek volna és azóta lenne két szép gyermeketek. 2 év alatt össze lehet dobni egy közös életkezdésre valót közösen.

2015. nov. 13. 09:47
 24/58 A kérdező kommentje:
Ez is egy meglátás
2015. nov. 13. 09:51
 25/58 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, szerintem állhatatosnak kell lenni. Kerek perec kérdezd meg: akarsz esküvőt? Igen-nem. Kényszerítsd egy határozott, egyértelmű válaszra. Ha 7 év alatt nem tudta eldönteni, hogy akar-e esküvőt, akkor az már régen rossz, de szerintem ez csak annak az elkerülése, hogy egyértelműen megmondja, nem akar esküvőt, mert tudja, hogy ez neked fontos, de ő nem szeretne, viszont téged is megtartana. Hát ne engedd neki, hogy helyetted döntsön. Kényszerítsd válaszra, ne engedd, hogy a lakással jöjjön- nem a lakás érdekel, az esküvőről van szó, akarod vagy nem akarod, válaszolj! Lehet, hogy csak a nagy hacacárétól fél, ami ugye körbelengi, nem tudom, mennyire szeretnél nagy, 200 fős lagzit, de ha csak az esküvő, a házasság ténye kell, akkor akármikor be lehet menni az anyakönyvvezetőhöz, aláírtok egy papírt, minden vacakolás és nyűg nélkül. Ha még erre sem lenne hajlandó, akkor aztán főleg biztos lehetsz benne, hogy nem akarja egy életre elkötelezni magát melletted. Ebben az esetben kár lenne tovább húzni, én is egyetértek.
2015. nov. 13. 10:14
 26/58 anonim ***** válasza:
27%
25. Ez nagyon kétélű fegyver ám! Lehet hogy a pasi meg úgy teszteli a nő "szerelmét", hogy azt mondja, soha nem akar esküvőt. Na és ha emiatt szakít vele a nő, akkor k.urvára szerethette...:D
2015. nov. 13. 10:17
 27/58 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem szeretnek nagy esküvőt. Ha tiszteli a szerelmem akkor elvesz. Tudja azt is hogy max egy 10 fős kis valami lenne. Nem nagy költségek. De házasság nélkül en nem szülök neki.
2015. nov. 13. 10:26
 28/58 anonim ***** válasza:
73%

Én egyvalamit nem értek, kérlek magyarázzátok el!

Azt írjátok többen is, hogy "ha hét év alatt nem tudta eldönteni mit akar"...

Dehát el tudta! Nyomatékosan, többször is kiemelte a kérdező, hogy a párja vele akar élni, lakást akar venni (ami komoly pénzügyi felelősség), tőle szeretne gyerekeket. A párja egyértelműen VELE akarja leélni az életét.

Azt is mondta, hogy benne lenne a házasságban, de előbb a lakhatásukat/anyagi dolgokat szeretné szilárd talajra helyezni.

Valahogy mégis mindenki azt feltételezi, hogy egy tétova, hazug emberről beszélünk - de miért, amikor minden pont az ellenkezőjére mutat?

A férfiak nem úgy gondolkodnak, mint a nők. A legtöbb férfi fejében igenis fontosabb az anyagi biztonság, a lakhatás, aztán eljegyzés és házasság akkor, amikor mindez megvan és már a gyerekvállaláson gondolkodnak. Sok nő fejében (amit nő létemre sem értek!) pedig mindezek előtt, a nagyvilágba kellene házasodni, aztán majd meglátjuk, megküzdünk-e az anyagi és egyéb akadályokkal vagy sem.

Én a kérdező helyében inkább arról beszélnék, hogy mikor veszik meg azt a lakást végre. Nem arról, hogy mikor lesz eljegyzés és házasság.

2015. nov. 13. 17:57
 29/58 A kérdező kommentje:
A kérdező tudja, hogy mikor veszik meg azt a lakást. Mand ha a hazastarsa leszek, ugyanis a CSOk ot csak úgy tudjuk megigenyelni.
2015. nov. 13. 18:31
 30/58 anonim ***** válasza:
85%
Nem akar elköteleződni melletted. Ha nem vagytok hàzasok, bàrmikor leléphet ha talàl màst, akàr szó nélkül. Ha elvenne, aztàn összejönne màsik nővel, legkésőbb a bíròsàgon vàlàskor vàllalnia kell a felelősséget a szakítàsért, a szemedbe kell akkor néznie. Hàzssàg nélkül kényelmesebb neki. Ennyi. Èn egyébként a felét sem vártam volna ennek az időnek.
2015. nov. 13. 20:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!