Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti nem kezdenetek feladni?
Nem értem, hogy saját lakás miért feltétele annak, hogy eljegyezzen. Szerintem ez lehet csak egy kifogás.
Ha már együtt éltek pl. albérletben akkor is lehet eljegyzést, esküvőt tartani.
Én egy 6 éves kapcsolatból szálltam ki pár éve, hasonló okok miatt. Semerre nem fejlődött a kapcsolat, szó volt összeköltözésről, gyerekekről, az ismerősök csak kérdezgették, hogy mikor házasodunk már össze.
Elegem lett, befejeztük. Megviselt nagyon, de most már megtaláltam a boldogságomat. :)
Egyetértek abban, hogy csak kifogás a lakás, nem érdekli a párod, hogy Te mit szeretnél, nem vesz komolyan. Az eljegyzés csupán egy gesztus lenne, hogy együtt kívánjátok továbbra is folytatni, csak lépnétek egy szintet. Az meg milyen dolog, hogy Te rendeled meg?! Nálunk is volt ilyen, olyan rossz, hogy még meglepni sem képes valamivel.
40.
Ez attól is függ neked mi a fontos. Hiába írom le, hogy pl én sima fekete -fehér nadrágkosztümben voltam az esküvőn, ha te habos babos ruháról és 120 fős lagziról álmodsz:) De azért leírhatom.
Kb ezek voltak azok a dolgok amiken spóroltunk:
-Amin a legtöbbet spóroltunk, azok a karikagyűrűk voltak, a férjemnek is, nekem is voltak a szekrényben porosodó arany ékszerek a nagyszülőktől. Ezekből csináltattuk a karikagyűrűinket. A gravírozás és a munkadíj árára bevallom nem emlékszem pontosan. Ezért csak a gyűrűk aranyát írom, 132.000 ft lett volna ha megvesszük. Így egy fillérbe sem került. Szerintem egyébként a legtöbb embernek van így arany ékszere amit nem hord.
- 17-en voltunk az esküvőn (szűk család, barátok, mi ketten), utána átmentünk egy teljesen normális, étterembe, ott mindenki azt rendelt amit akart, enni, inni. Ez volt 30 ezer ft. Nem volt milliós lagzi meg ilyenek. Így is tökéletes volt, nem láttuk értelmét trófeába, vagy valami nagyon drága helyre menni. Nem vagyunk sznobok:) Amúgy mindenki dicsérte a kaját.
- A 4 különböző torta, amit ismerősöm csinált, 20.000 ft volt.( fekete-erdő, mogyoró, csoki, túrótorta). A párjával odahozták kocsival az étteremhez, ez volt plusz 5000 ft.
- Dekorációval nem kellett foglalkozni. Karácsony előtt 2 héttel házasodtunk, eleve fel volt díszítve az étterem és a házasságkötő terem is.
- A fotókat a férjem barátja csinálta, nem fogadott el pénzt érte.
kb ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!